• Nieuwe ingang

  • PERSBERICHT: Naarden krijgt eigen Voetbal Academy

    Op 13 september trapt de Naardense Voetbal Academy (NVA) om 10.30 uur af met de eerste training van de gelijknamige voetbalschool. Onder het motto ‘we play to create’ kunnen jongens en meiden van 5 t/m 14 jaar 8 weken lang op de sportvelden van sv-NVC extra voetbaltrainingen krijgen om hun skills te verbeteren.

    Het doel van deze trainingen is om jongens en meisjes met plezier meer en beter te leren voetballen. Dat dit op de sportvelden van sv-NVC gebeurt is volgens organisatoren Rolph Overhaart en Frank Spermon een grote pré: “NVC ondergaat momenteel een grootscheepse renovatie en is na de zomer het enige sportpark in de regio dat niet alleen over twee 11x11 velden, maar ook over een 7x7 veld, een 6x6 veld én een 4x4 veld beschikt”, aldus beide heren. “We hebben dus alle mogelijkheden tot onze beschikking om het beste uit de trainingen te halen.”

    De Academy pakt het op alle fronten professioneel aan: van gecertificeerde trainers en eigen tenues tot en met een hoofdsponsor. Bovendien krijgen spelers die zich voor het gehele blok van 8 trainingen aanmelden het officiële NVA-shirt cadeau.

    Meer informatie over de Naardense Voetbal Academy is te vinden op www.naardensevoetbalacademy.nl. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op dezelfde site.