fb

Over NVC

U kunt hier de algmene informatie over NVC lezen. Waar staan we voor, welke normen en waarden hangen we aan, welk vrijwilligersbeleid voeren wij en hoe hebben wij de jeugd en de senioren georgansieerd. Kies één van de volgende submenu's:

Historie
NVC is in 1989 onstaan uit een fusie tussen De Vesting en FC Naarden '79. In 2014 bestaat NVC dus 25 jaar en dát gaan we voeren!

Visie/Missie
In juni 2012 hebben we opnieuw vastgesteld waar NVC voor staat. Het beleid van de komende jaren zal in het teken staan van deze missie/visie en kernwaarden.

Normen en waarden
Als vereniging van bijna 1.000 leden móet je afspraken met elkaar maken hoe we met elkaar om willen gaan. Deze, vor het grootste deel hele vanzelfsprekende dingen, staan hier beschreven.

Vrijwilligersbeleid
Eén van de kernwaarden van NVC is "samen". Dat betekent dat de spelers en de ouders de vereniging moeten dragen en maken. Ons vrijwilligersbeleid zal daar de komende jaren nog sterker op gericht zijn.

De jeugdafdeling van NVC
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Vanaf de allerkleinste spelers biedt NVC haar leden twee keer in de week trainen aan. En zorgen we voor een fijne en veilige sportomgeving. NVC is vriendschap, voor jeugdspelers én hun ouders.