fb

Gefeliciteerd met je verjaardag!

SPORTPARK

Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
info@sv-nvc.nl

Plattegrond

Verenigingsregels NVC

Als je lid wordt van een vereniging ga je samen met anderen iets doen. Als iedereen in de vereniging altijd precies hetzelfde was en wilde, waren er geen afspraken nodig. Dat is natuurlijk niet zo. Iedereen is verschillend en soms komt het voor dat een ander niet wil wat u wilt en omgekeerd. Daarom zijn regels nodig. Echter, die afspraken hebben alleen maar nut als iedereen er zich aan houdt. Daarom is dat één van de belangrijkste afspraken die we binnen NVC maken: we houden ons aan de afspraken!

Zó zijn onze manieren

Een aantal afspraken maakt u samen met de leider en de trainer van het team van uw kind. Dat zal vooral gaan over het rijschema bij uitwedstrijden, de wasbeurten, het schrijven van wedstrijdverslagen voor de teampagina van de website en allerlei andere teamzaken. Daarnaast zijn er afspraken waarvan we als vereniging vinden dat die voor iedereen gelden. Noem het maar gedragsregels of manieren. Deze regels spreken we met elkaar af om ervoor te zorgen dat u en de andere leden zich prettig voelen bij NVC. Als u lid bent van NVC betekent het dus dat u en uw kind zich conformeren aan deze regels. En dat u dat ook van alle andere leden mag verwachten.

Wij zullen aan het begin van het seizoen elke teamleider van een lijstje voorzien met algemene verenigingsregels en hem deze laten delen met de teamleden en de ouders.

Hoe zijn dan onze manieren?

Onze verenigingsregels zijn eigenlijk allemaal erg vanzelfsprekend.

• We tonen respect voor medespelers: we steunen elkaar in en buiten het veld.
  • We tonen respect voor de teamleiding en alle vrijwilligers van NVC.
  • We gaan zorgvuldig om met alle materialen en het sportpark en maakt geen rommel. Is er toch iets kapot gemaakt, dan wordt dat gemeld aan de leiding.
  • We accepteren zonder commentaar alle beslissingen van scheidsrechters.
  • We betalen zelf de boete van een gele of rode kaart
  • We tonen respect en sportiviteit naar de tegenstander.
  • Als we een afspraak niet kunnen nakomen, dan laten we dit altijd en tijdig weten aan de afspraakpartner.
  • We discrimineren of kwetsen niemand en accepteren dat ook niet van anderen.
  • We laten geen waardevolle spullen onbeheerd achter en blijven af van andermans eigendommen.
  • We komen met een positieve instelling naar het sportpark.
  • Indien we een vraag of probleem hebben dan bespreken we dat eerst met de teamleider of afdelingscoördinator.
  • Als andere leden deze regels niet nakomen, dan spreken we ze daar positief op aan.
  • Er mag in de kantine niet gerookt worden.

En dus:

• We houden ons aan onze afspraken!

Lees meer hierover en over NVC in het algemeen in onze informatiegids.