fb

Gefeliciteerd met je verjaardag!

SPORTPARK

Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
info@sv-nvc.nl

Plattegrond

Extra techniektraining VOORJAAR 2015: jullie kunnen weer inschrijven!

De techniektrainingen zijn op vrijdag (Johan) en zondag (Martijn).

Op vrijdagen geeft Johan vanaf 17.00 uur zijn techniektraining. Vanaf afgelopen seizoen werken we met 3 modules:

Module 1 is geschikt voor Arena, lage F-teams (coördinatie-oefeningen, leren schieten binnenkant voet, leren dribbelen, leren stoppen van de bal etc). Deze oefeningen worden steeds afgewisseld met kleine partijvormen. Start 17.00 uur, einde 17.50 uur.

Module 2 geschikt voor F-jes en lage E pupillen (coördinatie, basisschijnbewegingen, duel 1 tegen 1 met tegenstander voor je, naast je en achter je) Start om 18.00u, einde 18.50u.

Voor de gevorderde kinderen die al vaker al deze trainingen hebben gevolgd is er module 3 samengesteld, een vernieuwde serie techniektrainingen op basis van 1 tegen 1. Deze module is geschikt voor selectie F-, E-, D-pupillen en C-junioren). Deze start vrijdag om 19.00u en is tot 19.50u.

De trainingen van module 3 beginnen telkens met een opwarming waarin de bewegingen stap voor stap worden aangeleerd. De oefeningen zijn zodanig opgemaakt dat het duidelijk wordt op welke manier en in welke ruimte de beweging moet gedaan worden. Na de opwarming starten we met een kopspel of een reactiesnelheid/startsnelheidspel. Aangezien dat laatste heel belangrijk is om na een beweging te versnellen, steken we daar ook tijd in. Daarna komen we aan bij een afwerkingsoefening. Deze oefening is meer gepositioneerd op basis van het veld. Waar je de bewegingen kan maken, wanneer je ze moet maken, hoe de bal afschermen enzovoort. Uiteindelijk komen we aan bij een duelvorm. Deze is meestal 1 tegen 1 om het echte wedstrijdsituatie na te bootsen. Dit duel voeren we stelselmatig op, van lichte druk naar volledige druk op de balbezitter.

Op zondagen geef Martijn techniektrainingen, deze bestaan voornamelijk uit hoe je moet lopen, startsnelheid, passen trappen en tactische aanwijzingen geschikt voor D-pupillen en C-Junioren deze starten om 12.45u tot 13.45u.

De data van de techniektrainingen:

vrijdag 13/3 en zondag 15/3
20/3 en 22/3
27/3 en 29/3
10/4 en 12/4
17/4 en 19/4
24/4 en 25/4

29/5 en 31/5
5/6 en 7/6
12/6 en 14/6
19/6 en 21/6 (diploma-uitreiking!)

3/4 en 5/4 geen techniektraining ivm de voorronde Nederlandse Techniekkampioenschappen bij NVC
1/5 en 3/5 geen training ivm start meivakantie
8/5 en 10/5 geen trainen ivm eind meivakantie
15/5 en 17/5 geen trainen ivm Hemelvaartweekend
22/5 en 24/5 geen trainen ivm Pinksterweekend

De kosten voor de trainingen voor NVC-leden zijn EUR 55 voor 10 trainingen, over te maken op het bankrekeningnummer van NVC (NL21RABO0383774357) onder vermelding van techniektraining voorjaar 2015. Indien er bij de tweede training NIET is betaald, dan wordt uw kind ook de rest van deze cyclus niet meer bij de techniektraining toegelaten. Ouders die vorig jaar nog niet hebben betaald worden sowieso niet toegelaten. Kosten voor niet-NVC-leden zijn EUR 150.

Inschrijven kan door een email te sturen aan Johantechniek@gmail.com met de naam van het kind, in welk elftal hij speelt en de voorkeursmodule. Ook graag aangeven vrijdag- of zondagtraining.

Groet,

Johan van den Bosch & Martijn Rosendahl

P.S. Klik hier voor een filmpje van een oefening tijdens de techniektraining....
P.S.2 Je kunt leuke moves vinden op de website van André Gorel.