fb

Gefeliciteerd met je verjaardag!

SPORTPARK

Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
info@sv-nvc.nl

Routebeschrijving

Plattegrond

Routebeschrijving

Het veldvoetbal van NVC vindt plaats op het Gemeentelijk Sportpark Naarden gelegen aan de Amersfoortsestraatweg te Naarden. Hier vindt u ook het clubhuis.
De zaalvoetballers spelen hun thuiswedstrijden in sporthal 'De Lunet', gelegen pal naast het Sportpark.

Parkeren bij sportpark Naarden
Direct bij het sportpark aan de Amersfoortsestraatweg is een beperkt aantal parkeerplekken aanwezig. Op zeer korte afstand is echter het grote, ruime parkeerterrein Vesting I, waar voor de sport ruim voldoende parkeerplaatsen zijn (200 parkeerplekken). U vindt dit parkeerterrein door de borden P Vesting I / Sport te volgen. Er is een eenvoudige en duidelijke looproute van het parkeerterrein naar het sportpark.

Om overlast voor de buurtbewoners te voorkomen willen wij u vragen om niet in de aangrenzende woonstraten te parkeren, maar gebruik te maken van de aangewezen parkeerterreinen.

Hoe kunt u ons het snelst bereiken?

Komende uit de richting Amsterdam:
Neem vanaf de A1 afrit 5 Naarden-west. Bij de eerste verkeerslichten rijdt u rechtdoor op de Rijksweg. Bij de volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor, richting Amersfoort (Godelindeweg). Vanaf hier volgt u de borden P Vesting I / Sport. Op de rotonde slaat u linksaf (Amersfoortsestraatweg). Via de borden P Sport wordt u naar de parkeerterreinen geleid. De sportterreinen bevinden zich aan uw rechterhand.

Komende uit de richting Amersfoort of Utrecht (via Hilversum):
Neem vanaf de A1 afrit 7 Bussum. Aan het eind van de afrit houdt u rechts aan, richting Naarden. Bij de verkeerslichten rechtdoor richting Naarden-Vesting (Amersfoortsestraatweg). Vanaf hier volgt u de borden P Vesting I / Sport. Op de rotonde slaat u rechtsaf (Amersfoortsestraatweg). Via de borden P Sport wordt u naar de parkeerterreinen geleid. De sportterreinen bevinden zich aan uw rechterhand.