fb

Gefeliciteerd met je verjaardag!

SPORTPARK

Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
info@sv-nvc.nl

Plattegrond

Downloads

(Ouders van) Leden kunnen kiezen uit de volgende "verplichte vrijwilligersfuncties":

Operationeel
> Barhoofd: het aansturen/meehelpen met de bemanning van bar en kantine in het weekend of op doordeweekse avonden

> Zaterdagdiensten wedstrijdsecretariaat: het meehelpen met de bezetting van het wedstrijdsecretariaat op zaterdag op zondag

> Hulptrainer jeugd: het helpen van de trainers tijdens jeugdtrainingen

> Scheidsrechter: het leiden van wedstrijden, met name op zaterdag

> Begeleider jeugdscheidsrechter: NVC leidt haar eigen jeugdscheidsrechters op heeft volwassenen nodig ter begeleiding en evaluatie op de zaterdagen als zij een wedstrijd bij NVC fluiten.

Kader
> Jeugdcommissie: in de jeugdcommissie zit een afvaardiging van de TJC en alle jeugd-afdelingscoördinatoren (6 uur per week).
> Onderhoudscommissie: de onderhoudscommissie doet alle klusjes om en bij NVC (gemiddeld 2 uur per week).
> Evenementencommissie: de evenementencommissie initïert en coördineert evenementen, bv Mix-uptoernooi, Warming-Uptoernooi, 7x7-toernooi, Familietoernooi  (gemiddeld 3 uur per week).

> Sponsorcommissie: de sponsorcommissie voert het sponsorbeleid uit door relaties met bestaanden sponsors te onderhouden en contacten met nieuwe sponsors aan te gaan (gemiddeld 3 uur per week).

> Website/communicatiecommissie: deze commissie beheert de website en ondersteunt alle andere commissies en afdelingen in haar interne en externe communicatie (gemiddeld 3 uur per week).

> Respectcommissie: deze relatief nieuwe commissie bewaakt de naleving van de normen, waarden en huisregels binnen NVC en geeft advies over maatregelen indien leden deze niet naleven (gemiddeld 2 uur per week).

> Vrijwilligerscommissie: deze commissie ziet erop toe dat het door NVC opgestelde vrijwilligersbeleid wordt uitgevoerd en dat elk (nieuw) lid wordt ge-enthousiasmeerd om vrijwilligersaktiviteiten bij NVC uit te voeren (gemiddeld 2 uur per week).

> Kantinecommissie: deze commissie ziet erop toe dat de kantine goed functioneert, de bar en keuken goed bemand zijn en plant de barhoofden in (gemiddeld 2 uur per week).

> Ondersteuning financiële administratie: hierbij ondersteun je de penningmeester in zijn administratieve taken of neem je zitting in de kascommissie die elk jaar de Algemene LedenVergadering adviseert over het gevoerde en voorgestelde financiële beleid van het Hoofdbestuur (gemiddeld 1 uur per week).

> Toernooicommissie: hierbij help je met het organiseren van een toernooi, bijvoorbeeld het E/F-pupillentoernooi van 4 juni of het Warming-Uptoernooi van 10 juni (gemiddeld 1 uur per week, maar in werkelijkheid in de kortere aanloop naar een toernooi wat meer uren)

> 7x7-commissie: hierbij help je met het organiseren van 7x7-voetbalavonden, dat zijn over het algemeen vrijdagavonden waarop volwassenen een gezellig onderling toernooitje spelen en daarna gezellig in de kantine een biertje drinken en een hapje eten.