fb

Gefeliciteerd met je verjaardag!

SPORTPARK

Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
035 - 69 40 047
info@sv-nvc.nl

Routebeschrijving

Plattegrond

Downloads

Nieuws vanaf het trainersfront

Bij de JO19-1 heeft trainer Joy Doelwijt aangegeven komend seizoen een andere uitdaging aan te gaan. Wij betreuren dat want Joy heeft de afgelopen seizoen zeer goed werk geleverd bij onze oudste juniorenselectieteams. Wij wensen hem alle succes in het vervolg van zijn trainersloopbaan en hopen dat we hem ooit weer op het oude nest mogen begroeten. We zijn daarbij zeer verheugd te kunnen melden dat we in de persoon van Olav Westerink een opvolger van Joy hebben kunnen vinden. Olav is een echte NVC-er en fungeert dit seizoen als assistent van Joy bij de JO19-1. Volgend seizoen mag hij het team zelf leiding geven en zal hij dat samen met een andere assistent-trainer doen. Wie dat gaat worden is nog niet bekend, daar gaan wij mee bezig.

Trainer Eric de Jongh en assistent-trainer Marcel Böhne gaan helaas weg bij NVC zaterdag 1. Deze mannen met een echt NVC-hart hebben te kennen gegeven andere ambities binnen de vereniging te hebben en op dit moment kunnen we niet aan die ambities voldoen. Eric en Marcel gaan volgend seizoen Lelystad A1 (2e divisie)doen en Eric wordt er Hoofd Jeugdopleiding. Wij vinden het vanzelfsprekend jammer dat we deze kanjers moeten laten gaan maar zijn ook blij dat ze zo'n mooie uitdaging hebben gevonden. Ze maken het seizoen natuurlijk keurig af. Hopelijk zien we beide mannen weer terug bij NVC, zodra die gelegenheid zich weer voordoet. Sommige cirkels moeten gerond worden! Ook voor NVC Zaterdag 1 gaan we gesprekken voeren met potentiële nieuwe trainers, hetgeen natuurlijk samenhangt met het feit of er volgend seizoen voldoende spelers zijn om een seizoensbestendig zaterdag 1-team te formeren. We zijn daarvoor achter de schermen hard bezig.

Bij de zondag 1, tenslotte, hebben we na Joeri van Gelder ook met Jeroen Beerthuizen assistent-trainer) en Casper Nelis (trainer zondag 2 en keeperstrainer senioren) de overeenkomst voor het volgende seizoen verlengd. De technische staf van de zondagselectie, inclusief elftalleider Rob Snoek, fungeert voortreffelijk en zit vol sportieve ambities richting volgend seizoen. Doelstelling is om samen met trainers en spelers van de deze selectie dichter naar onze jeugd te brengen door regelmatig gezamenlijke activiteiten te organiseren. Nu nog in de laatste seizoenhelft nog een prijs pakken (3e periodetitel?).

Wij kijken met vertrouwen naar de sportieve toekomst van NVC.

Namens het Bestuur,

Rob Snijders
Voorzitter NVC

 

 Alle berichten