fb

Gefeliciteerd met je verjaardag!

SPORTPARK

Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
035 - 69 40 047
info@sv-nvc.nl

Routebeschrijving

Plattegrond

Downloads

JO10-1: NVC – AS’80 0-9

Na een prachtige lentedag op de donderdag, moet er vandaag gevoetbald worden in de regen en harde wind. Dat is met name voor de ouders een hele opgave temeer er heel weinig zal blijken te beleven.
De beginopstelling is: Jimmy op goal, Kirsten, Jenne en Melle achterin, Menno, Yannick en Teun voorin. Lama en Thomas starten als wissels.
NVC heeft in de eerste helft de harde wind pal tegen. Toch start NVC met initiatief nemen. Het eerste kleine kansje start bij Teun. Hij kan op rechts doorstomen en voorgeven op Menno. Die controleert de bal mooi, komt tot een schot maar de keeper kan de bal vangen. Even later is het echter AS’80 dat via een hele snelle aanval en een bekeken tikje Jimmy kansloos laat (0-1).
AS’80 neemt nu het overwicht. Zet de spelers van NVC vast. Bij NVC is er weinig beweging, steeds een stapje te laat en zodoende gaat bijna ieder duel verloren. Menno krijgt nog een kans, hij kan vanaf eigen helft alleen op de doelman aflopen. Hij probeert hem te passeren maar de uitstekende doelman krijgt zijn voet tegen de bal en voorkomt daarmee de gelijkmaker.
Jenne moet even naar de kant vanwege een pijnlijke knie. Kirsten neemt de organisatie in het midden over, maar AS’80 profiteert. Opnieuw een hele snelle combinatie en het is 0-2. Daarna is het eigenlijk gedaan met NVC. AS’80 loopt heel makkelijk uit met de ene na de andere mooie actie en wordt hierbij geen stroobreed in de weg gelegd door NVC. De ruststand is 0-6.
In de rust wordt nog even optimistisch in de App-groep rondgestuurd dat we nu wind-mee zullen hebben. Ook Wendy doet haar best om de jongens op scherp te zetten. Het moet gezegd, de jongens zijn feller en staan na rust in ieder geval dicht op hun tegenstander na balverlies. Maar aan zo’n achterstand tegen een goed team valt natuurlijk niets meer te doen. Kirsten krijgt een schotkans maar moet van te ver schieten. De enige die zich echt goed laat zien is Jimmy. Hij heeft een aantal prachtige reddingen en goede reflexen en aan hem heeft het zeker niet gelegen. AS’80 loopt nog wat verder uit tot een eindstand van 0-9.
Volgende week gaan we het gewoon opnieuw proberen. We vergeten deze wedstrijd maar snel.


Alle teamberichten