fb

Gefeliciteerd met je verjaardag!

SPORTPARK

Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
info@sv-nvc.nl

Plattegrond

NVC gastheer voor KNVB Meisjes Talentendag

4 KNVB scouts, 6 hulptrainers van NVC, 2 barmannen, 2 shifts van elk zo'n 40 gespannen meiden (plus ouders) en heel veel kopjes koffie. Dat is kort samengevat de KNVB Meisjes Talentendag die vandaag bij NVC werd gehouden.

Meiden - geboren in 2005 of 2006 - kregen vandaag de mogelijkheid zich via verschillende onderdelen te bewijzen voor de scouts van de KNVB. Tot en met 24 maart organiseert de KNVB deze dagen bij diverse clubs in Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. Uiteindelijk worden de beste meiden hieruit geselecteerd om samen een KNVB MO11/12 team te vormen.

Als NVC zijn we natuurlijk erg trots dat de KNVB onze club wederom weet te vinden om dit soort dagen te organiseren. We zijn ook erg blij dat Dennis,
Wendy, Lucia, Max, Wanja en Tim zondagochtend de regen hebben getrotseerd om mee te helpen deze talentendag tot een goed einde te brengen.

En wie weet, heeft vandaag een toekomstige Oranjespeelster wel op ons veld rondgelopen!

Alle berichten