fb

Gefeliciteerd met je verjaardag!

SPORTPARK

Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
info@sv-nvc.nl

Plattegrond

Succesvolle 'girls-only' schoolvoetbaltraining

Meidenvoetbal is populair. En dat bleek vandaag maar weer. Want we mochten ruim 50 meiden verwelkomen op onze velden voor een heuse schoolvoetbaltraining!

Nadat collega-club BFC aankondigde dat zij 2 trainingsdagen zouden organiseren, alleen voor meiden, liep het storm. Maar liefst 42 teams meldden zich aan! En dat was natuurlijk een beetje veel. Omdat we als NVC zoveel enthousiasme alleen maar aanmoedigen, bedachten we ons geen moment. We boden daarom (samen met SDO overigens) aan de resterende teams een training te geven. 14 teams sprongen hier gretig op in. De eerste 7 teams hebben vandaag getraind. De overige 7 komen volgende week.

Ook hiervoor hadden we natuurlijk vrijwilligers nodig. Wederom konden we rekenen op Wendy, Lucia en Dennis. En dit terwijl zij in de ochtend ook al geassisteerd hadden bij de KNVB Meisjes Talentendag. Chapeau!

Voor de schoolvoetbaltraining kregen ze overigens hulp van Janne (niet op teamfoto), Jonas, Just en Sophie.

De meiden op het veld hebben het in ieder geval prima naar hun zin gehad. We danken iedereen dan ook hartelijk voor hun inzet. Op naar nog zo'n geslaagde middag volgende week!

Alle berichten