• Nieuwe ingang

 • Trainersstaf NVC compleet met aantrekken Olav Westerink

  In november 2022 maakte NVC bekend dat Cor van Garderen de nieuwe hoofdtrainer van de zaterdagselectie is. Naast het aantrekken van deze toptrainer heeft NVC ook overeenstemming bereikt met Olav Westerink als assistent trainer voor de zaterdagselectie. Westerink heeft de afgelopen jaren bij de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) getraind. Naast de standaard trainingen van de academie op de zondag, had hij de MO17-1 en nu Vrouwen 1 onder zijn hoede. Hiervoor heeft Westerink verschillende jeugdteams getraind bij NVC, waaronder de JO17-1 en JO19-1. Westerink is in het bezit van de F en E module, juniorentrainer en UEFA C (TC3). NVC ziet Westerink als ideale partner voor Van Garderen om de zaterdagselectie naar het volgende niveau te tillen.

  Naast de rol van assistent trainer zal Westerink als Technisch Jeugdcoördinator de verbinding leggen tussen het jeugdvoetbal en het eerste elftal bij NVC. Een uitdagende klus die veel expertise vereist. NVC is ervan overtuigd dat Westerink de juiste man op de juiste plek is.

  Voorzitter Frans Bartelet is blij met het aantrekken van Westerink. “NVC is bezig met een ontwikkeling waarbij we ambitie hebben om het niveau van de zaterdagselectie naar een hoger plan te tillen. Dit willen wij doen door zoveel mogelijk eigen jeugd door te laten stromen. Olav zal vanuit zijn dubbelfunctie hierin een cruciale rol spelen. Wij zijn dan ook erg blij dat Olav deze rollen op zich wil nemen.”

  Olav Westerink: “Iets wat iedere club ambieert is het eerste team zien groeien naar een hoger niveau en de doorstroom van eigen jeugd naar het vlaggenschip. NVC heeft mij gevraagd om samen met Cor de zaterdagselectie naar het volgende niveau te tillen en daarnaast te zorgen voor de doorstroom van eigen jeugd. Deze mooie, maar uitdagende klus ga ik graag aan.”

  Tot slot melden we ook graag dat de volledige staf voor de zaterdagselectie van komend seizoen rond is. Naast de komst van Van Garderen en Westerink kunnen we melden dat Jan van de Dungen (verzorger), Berd Jan Staal (keeperstrainer), Hilco Siemens (materialen), Liesan Bobeldijk (teammanager) en Jan van den Dikkenberg (grensrechter) NVC trouw blijven. Een solide basis voor de komende seizoenen.