• Nieuwe ingang

 • 2 helften, 2 wedstrijden ?!

  Dit verslag beperkt zich tot de eerste helft…

  Het was een heerlijke zonnige dag, dus zowel spelers als supporters verheugden zich op een heerlijke pot voetbal. Na een knappe overwinning de week ervoor op Hoogland JO15-1 stonden de mannen van NVC JO15-2 met een goede dosis zelfvertrouwen klaar voor de aftrap.

  En wat begon het lekker. Al in de 5e minuut was er de eerste kans voor Imre. Helaas net naast. Beide teams bleken aan elkaar gewaagd en de supporters genoten van het leuke en sportieve spel over en weer. Kansen waren er dan ook voor de beide teams, maar de eerste werd verzilverd door NVC. Vanuit een mooie voorzet maakte Yorick het af met een lob over de keeper: 0-1. Daarna wordt NVC wat slordig in het spel. Gelukkig weet Luckson een knap geplaatste vrije trap uit het doel te houden.
  NVC herpakt zich gelukkig snel en worden weer gretig. Ze willen meer. Vanuit een vrije trap volgt weer een mooie kans, maar Yorick kan er helaas net niet bij. Even later krijgt Hooglanderveen van de scheidsrechter, die overigens de hele wedstrijd prima fluit, een vrije trap. Gelukkig komt die in de muur terecht. NVC pakt het spel weer over en… herhaald het eerste doelpunt. Wederom weet Yorick met een lob de keeper van Hooglanderveen te passeren. Zo gaat NVC met een voorsprong van 2 doelpunten de rust in.

  Maar wat er na de rust gebeurt… Coach Niels vat het samen als “Dramatische tweede helft”. Deze verslaggever houdt het dus ook maar kort: NVC JO15-2 verliest met 4-2 van Hooglanderveen.