• Nieuwe ingang

  • 8.30 uit in Almere. Dan weet je het wel. Geen zon maar doelpuntenregen: 12-2 voor NVC!

    We knalden uit de startblokken. Noud was weer op de brommer. Hij liet de verdediging van Sporting Almere 2 keer zijn hielen zien: 2-0! Oeps, al snel was het weer gelijk. Altijd scherp en rustig blijven. En tandje bijschakelen. Dat deden jullie. En wat een mooie combinaties legden jullie op de mat. De trainingsarbeid kwam er echt uit in de wedstrijd: vrijlopen, strak aanspelen, elkaar helpen, met z'n allen aanvallen en verdedigen: alles zag je terug.

    Freek moet je 10 keer voorbij om het doel te bereiken. Dan kom je Willem tegen. Met zijn overzicht, snelheid en goede trap. Hij schakelt om en zet een NVC-er vrij voor het doel. Zubin, de alleskunner. Rayan, aanvoerder van de dag. Rots in de branding en voorop in de strijd (terwijl net terug van blessure!). Dario, fel, balletje rondspelen en tegenstander laten lopen. Duncan hield het doel verder knap schoon en bracht de bal goed in het spel over de zijkanten. De constante dreiging van Noud. Het werd Sporting Almere, dat er even in was gaan geloven, allemaal teveel.

    Soepeltjes liepen we uit naar 12-2. Noud maakte er in totaal 5 (!), Dario 3 (weer 1 x met je chocoladebeen!). Rayan beloonde zichzelf met een goal, net als Zubin (2x). En Zubin, klasse dat je de laatste 10 minuten wilde keepen! Zo kon Duncan ook zijn goaltje meepikken. Kortom, een prachtige teamprestatie!