• Nieuwe ingang

 • 25 mei: Super Saturday NVC

  De laatste competitieronde zaterdag 25 mei dreigt een super spannende zaterdag te worden. Zowel uit als thuis zijn teams van NVC in de race voor het kampioenschap. NVC JG1JM viert het reeds behaalde kampioenschap en daarnaast strijdt NVC 1 zaterdag voor lijfsbehoud tegen rechtstreekse concurrent Geuzen Middenmeer 1. Even een overzicht van de spannende uit en thuiswedstrijden:

  8:30 SDO JO9-3 - NVC JO9-1

  Volgens de beschikbare berekeningen kan NVC JO9-1 de 4e fase 1e klasse afsluiten als kampioen als ze in De Kuil van de leeuw SDO JO9-3 verslaan. De laatste wedstrijd van  dit team,Valentijn (gaat naar andere club) en Duco (stopt met voetbal), is om meerdere redenen een spannende en emotionele wedstrijd.

  25 mei: Super Saturday NVC 2

  10:30: sc t Gooi MO12-1 - NVC JO12-4

  Het hoofd koel houden moet voor de mannen van NVC 12-4 genoeg zijn om kampioen te worden in de 4e fase. Aan een gelijkspel of zelfs een klein verlies hebben ze genoeg om de appelcider te laten knallen. Succes boys! Zaterdag is meisjes plagen GEEN kusjes vragen.

  11:00 NVC JO18-1 - DOSC JO18-1

  Met een virtuele voorsprong van 1 punt begint NVC JO18-1 aan de laatste wedstrijd van trainer Lars Visser. Winnen is een kroon op zijn carrière- bij NVC als trainer, omdat dan het kampioenschap in de 1e klasse 03 is veiliggesteld. Volgend seizoen vliegen de meeste spelers uit naar verschillende studentensteden. 5 jongens, Yaroslav, Melle, Menno, Duncan en Thijmen sluiten aan bij de selectie van NVC 1.

  25 mei: Super Saturday NVC 3

  13:00 NVC JG1JM - Koninklijke HFC  JG1

  Voor de officieuze koningin van NVC komt zaterdag koninklijk bezoek uit Haarlem. Het team van trainer/coach Harriët Rorik-Eijpen is vorige week al kampioen geworden. Deze zaterdag zwaait Harriët af na een actieve carrière bij NVC van speelster tot trainer/coach van 34 jaar! Het wordt een groot feest voor zowel JG1JM als voor iedereen er om heen. Harriët, wat ben jij een club mens!

  25 mei: Super Saturday NVC 1

  14:30 NVC 1 - Geuzen Middenmeer 1

  Buigen of breken voor NVC 1 op zaterdag. Door blessures en andere tegenvallers heeft het seizoen de mannen van Cor van Garderen niet gebracht wat gehoopt en verwacht werd, Zaterdag nog 1 keer alles uit de kast om handhaving in de 4e klasse veilig te stellen. Bij verlies lonkt de nacompetitie en in het ergste geval degradatie. We hebben alle vertrouwen in een tactische vondst van Cor en zijn staf en 110% inzet van de spelers. Schreeuw NVC 1 zaterdag naar nog een seizoen in de 4e klasse!

  25 mei: Super Saturday NVC