• Welkom bij Aanmelden NVC lidmaatschap

  Nieuws voor nieuwe leden > Septembermaand=Arenamaand
  In september hebben we voor de jongste voetballertjes - bij ons de Arena - een kennismakingsmaand. Jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar mogen een aantal gratis proeftrainingen volgen bij Arena-trainer Jan de Jong. Houd de informatie hierover in de gaten. 

 • BELANGRIJK > Informatie aanmelden NVC lidmaatschap

  Welkom bij NVC! Onderstaand aanmeldformulier is de enige manier om je aan te melden als lid van NVC. De aanmelding komt bij onze ledenadministratie binnen en je ontvangt binnen afzienbare tijd een bevestiging van de inschrijving van het lidmaatschap.

  Belangrijk om te weten over het aanmeldformulier

  • Voer de geboortedatum in als dd-mm-jjjj (bijvoorbeeld 01-09-1989), anders komt het niet juist door;
  • Ga je competitie spelen bij NVC? Geef dit dan aan in het veld Opmerkingen. Als je senior bent geef dan aan of je dit op zaterdag of zondag gaat doen;
  • Wil je meer dan 1 mailadres (maximaal 2 extra) en meer dan 1 mobiel nummer (maximaal 2 extra) aan ons doorgeven, dan kan je deze vermelden in het veld Opmerkingen;
  • Laat je je overschrijven van een andere vereniging? Vermeld dit dan in het veld Opmerkingen en hierbij ook van welke vereniging je komt en wat jouw KNVB relatienummer is.
  • Word je Trainend Lid of bijvoorbeeld lid van het 35+ Dames trimvoetbal en speel je geen competitiewedstrijden, geef dit dan aan in het veld Opmerkingen;
  • Kan jij iets extra's betekenen voor de vereniging? EHBO diploma o.i.d.. Geef dit dan aan in het veld Opmerkingen;
  • Wil en kan jij iets betekenen als sponsor van de vereniging? Geef dit dan aan in het veld Opmerkingen;

  Automatische incasso:
  Belangrijk om te weten is dat je via het aanmelden NVC machtigt om gedurende het seizoen de contributiegelden en wedstrijdgerelateerde kosten (zoals boetes voor gele en rode kaarten) van het door jou opgegeven rekeningnummer te incasseren.

  • Als je niets aangeeft, dan betaal je de contributie in 1 keer. Wil je in termijnen betalen? Dat kan. Geef in het veld Opmerkingen aan of je dan in 2 of 4 termijnen wil betalen. 

  NVC en haar Vrijwilligers:
  Binnen NVC draagt iedereen zijn of haar steentje bij. Het is leuk om te doen, versterkt jouw band met de vereniging en NVC heeft haar vrijwilligers hard nodig. Dit kan variëren van het draaien van bardiensten tot het plaatsnemen in een Commissie of misschien ambieer je zelfs een Bestuursfunctie? Meer informatie hierover is te verkrijgen via het mailadres vrijwilligers@sv-nvc.nl . Van ieder NVC lid of ouder van een NVC lid wordt verwacht dat je gedurende een seizoen gemiddeld genomen twee keer een kantinedienst op je neemt. 

  Alvast bedankt voor de aanmelding en mochten er vragen zijn, dan kan je hiervoor terecht via info@sv-nvc.nl .

 • Aanmeldformulier NVC lidmaatschap (check eerst de informatie hierboven)
  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Geboorteplaats
  Nationaliteit
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!