• BELANGRIJK > Informatie aanmelden NVC lidmaatschap

Welkom bij NVC! Onder deze tekst kan je jezelf aanmelden via de button Aanmelden als lid van NVC. De aanmelding komt bij onze ledenadministratie binnen en je ontvangt binnen afzienbare tijd een bevestiging van de inschrijving van het lidmaatschap.

Belangrijk om te weten over het aanmeldformulier

• Wil je meer dan 1 mailadres (maximaal 2 extra) en meer dan 1 mobiel nummer (maximaal 2 extra) aan ons doorgeven, dan kan je deze vermelden in het veld Opmerkingen;
    • Kan jij iets extra's betekenen voor de vereniging? EHBO diploma o.i.d.. Geef dit dan aan in het veld Opmerkingen;
    • Wil en kan jij iets betekenen als sponsor van de vereniging? Geef dit dan aan in het veld Opmerkingen;

Contributie:
    Informatie over contributie gerelateerde zaken zijn hier te lezen.

NVC en haar Vrijwilligers:
    Binnen NVC draagt iedereen zijn of haar steentje bij. Het is leuk om te doen, versterkt jouw band met de vereniging en NVC heeft haar vrijwilligers hard nodig. Dit kan variĆ«ren van het draaien van bardiensten tot het plaatsnemen in een Commissie of misschien ambieer je zelfs een Bestuursfunctie? Meer informatie hierover is te verkrijgen via het mailadres vrijwilligers@sv-nvc.nl .

Van ieder NVC lid, of ouder van een NVC lid wordt verwacht dat je gedurende een seizoen gemiddeld genomen twee keer een kantinedienst op je neemt.

Alvast bedankt voor de aanmelding en mochten er vragen zijn, dan kan je hiervoor terecht via info@sv-nvc.nl .

• Aanmelden NVC lidmaatschap