• BELANGRIJK > Informatie aanmelden NVC lidmaatschap

Welkom bij NVC! Via de button Aanmelden kun je je aanmelden als lid van NVC. De aanmelding komt binnen bij onze ledenadministratie. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van de inschrijving van het lidmaatschap.

Belangrijk om te weten over het aanmeldformulier

• Wil je meer dan 1 mailadres (maximaal 2 extra) en meer dan 1 mobiel nummer (maximaal 2 extra) aan ons doorgeven, dan kan je deze vermelden in het veld Opmerkingen;
    • Kan jij iets extra's betekenen voor de vereniging? b.v. EHBO diploma. Geef dit dan aan in het veld Opmerkingen;
    • Wil en kan jij iets betekenen als sponsor van de vereniging? Geef dit dan aan in het veld Opmerkingen;

Contributie:
    Informatie over contributie en gerelateerde zaken zijn hier te lezen.

NVC en haar Vrijwilligers:
    Binnen NVC draagt iedereen zijn of haar steentje bij. Het is leuk om te doen en versterkt jouw band met de vereniging. NVC heeft haar vrijwilligers hard nodig. Dit kan variëren van het draaien van bardiensten tot het plaatsnemen in een commissie. Misschien zelfs een Bestuursfunctie. Meer informatie hierover krijg je via het mailadres vrijwilligers@sv-nvc.nl.

Van ieder NVC lid, of ouder van een NVC lid wordt verwacht dat je gedurende een seizoen gemiddeld genomen twee keer een kantinedienst op je neemt.

Alvast bedankt voor je aanmelding! Welkom bij NVC!

Voor eventuele vragen kun je mailen naar: info@sv-nvc.nl.

• Aanmelden NVC lidmaatschap