• Aanmelden NVC lidmaatschap

Lees onderstaande tekst s.v.p. eerst goed door

Lid worden van NVC kan door het volledig invullen van het aanmeldingsformulier. Dit kan via de button Aanmelden onder deze tekst. Check eerst welk soort lidmaatschap je moet kiezen voor een juiste aanmelding. Bedankt vast!

Aanmelden en contributiezaken
    Met het invullen van het aanmeldingsformulier machtigt u tevens NVC tot het innen van van de contributiegelden (via Club Collect of automatische incasso) en mogelijk overige aan het NVC lidmaatschap gerelateerde kosten.

September = Arena Maand
    In september houden we voor de jongste voetballertjes een kennismakingsmaand. Deze jeugdafdeling noemen wij "de Arena". De Septembermaand = Arenamaand en jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar kunnen dan bij NVC een aantal gratis proeftrainingen volgen. Houd onze website hiervoor in augustus in de gaten!

Welk soort lidmaatschap kies ik bij aanmelding?

KNVB competitie (Jeugd en Senioren)

• kies bij lidmaatschap voor Voetbal en
    • sla Clubactiviteiten over

Arena groep (4 tot 6 jaar)

• kies bij lidmaatschap voor Vereniging en;
    • bij de Clubactiviteiten voor Arena Voetbal

G voetbal

• bij de Clubactiviteiten voor G Voetbal

Trainend Lid Jeugd (O8 t/m O12)

• bij Clubactiviteiten voor Trainend Lid Jeugd

Recreanten Senioren

• bij de Clubactiviteiten voor Recreanten Senioren

Trimvoetbal vrouwen 35+

• bij de Clubactiviteiten voor Trimvoetbal vrouwen

Scheidsrechter of teamleider

• kies bij lidmaatschap voor Niet Spelend en
    • bij de Clubactiviteiten voor Vrijwilliger

Verenigingslid (ondersteunend)

• bij Clubactiviteiten voor Ondersteunend Lid

Vrijwilliger

• bij Clubactiviteiten voor Vrijwilliger
    • Vul s.v.p. in de aanmelding aan welke vrijwilligersactiviteit je gaat doen
  • Online aanmelden NVC

Alvast bedankt en tot ziens bij NVC!

• Actievoorwaarden nieuwe leden

Meld je je vóór 15 juli aan als nieuwe lid? Dan betaal je tijdelijk geen inschrijfkosten!

• Vermeld in het veld 'Opmerkingen' op het aanmeldformulier: 'Inschrijfactie 2020'

Ben je al lid en meld je een nieuw lid aan? Dan ontvang je een originele NVC Sweater met je eigen naam!

• Vermeld in het veld 'Opmerkingen' op het aanmeldformulier: 'Sweateractie, aangemeld via [naam NVC-lid]' (vul hier de naam van het NVC lid in)
    • Of laat het NVC-lid een mailtje sturen naar jo8-10@sv-nvc.nl met daarin jouw naam

Actievoorwaarden

• De aanmelding van het nieuwe lid moet uiterlijk op 15 juli binnen zijn via de website.
    • De korting op het lidmaatschap (€ 25,-) respectievelijk de sweater zijn niet in geld uitkeerbaar.
    • Bij het aandragen van meerdere leden kunnen bedragen niet worden opgeteld.
    • Deze actie geldt alleen voor het aanbrengen van nieuwe jeugdleden, exclusief trainingsleden en is niet geldig voor het aanbrengen van broertjes/zusjes.
    • De sweater wordt door NVC aangeleverd in de maat die het lid aangeeft. Voor maatadvies kun je terecht bij Sportzaak Sportief.
    • NVC behoudt zich het recht voor om te kiezen voor een alternatief als de sweater niet leverbaar blijkt.