• Aanmelden

Lid worden van NVC kan door het het aanmeldingsformulier volledig in te vullen. Op het aanmeldingsformulier machtigt u tevens NVC tot automatische incasso van de contributiegelden

Foto spelerspas
    Voor alle voetballende leden vanaf 10 jaar is de spelerspasfoto verplicht. Deze foto kan je zelf plaatsen via de Voetbal.nl app. De Voetbal.nl app kan je downloaden op telefoon en tablet en registreer je dan met het mailadres wat in de ledenadministratie als eerste mailadres bekend is. De foto plaatsen of aanpassen kan direct na het inloggen in de app of via het menu Instellingen > Mijn persoonsgegevens. Let wel op dat de foto een recente, goed gelijkende en van voren genomen foto van het gezicht van het lid moet zijn en niets anders. Als je onherkenbaar bent voor een scheidsrechter, dan kan hij bepalen dat je hierdoor niet mag spelen.

Septembermaand=Arenamaand
    In september hebben we voor de jongste voetballertjes - bij ons de Arena - een kennismakingsmaand. Jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar mogen een aantal gratis proeftrainingen volgen bij Arena-trainer Jan de Jong. Houd de informatie hierover in de gaten.