• Arena

  Jongens en meisjes kunnen vanaf hun vierde jaar bij NVC voetballen in de Arena. Iedere woensdag krijgen zij training van de bekende jeugdtrainer Jan de Jong. Arena-voetballers kunnen iedere zaterdagochtend een wedstrijd op het speciale Arena-voetbalveld spelen in de Europa League of de Champions League.

  Elk jaar in september kunnen jongens en meisjes van vier tot en met zes jaar bij NVC vrijblijvend enkele keren kennismaken met voetballen. Zo kunnen ze zelf ontdekken of zij het leuk vinden om te komen voetballen zonder dat ze meteen lid hoeven te worden. 

  De data zijn:

  • woensdag 2 september van 15:30 – 16:30 uur
  • zaterdag 5 en 12 sept van 10:00 – 11:00 uur

  Meer informatie over de september Arena-maand

  Wilt u weten of uw zoon of dochter gedurende de rest van het seizoen kan instromen bij de Arena? Neem dan contact op met de coördinator om samen de mogelijkheden te bekijken.

  Trainingen
  Woensdag 19 augustus 2020 start de Arena weer met trainen. De trainingstijden zijn:

  • 13.30-14.15 uur: voor kinderen geboren in 2015 en 2016
  • 14.30-15.15 uur: voor kinderen geboren in 2014

  Kinderen die ook wedstrijdjes spelen op zaterdag, kunnen eind september weer aan de slag. De exacte startdatum wordt nog bekendgemaakt.

  Contactpersoon Arena
  Cindy Curré
  arena@sv-nvc.nl

 • Wedstrijdschema

  Het meest actuele wedstrijdschema is hieronder te downloaden.

 • Stand Arena

  Bij Onder 9 en jonger worden vanaf dit seizoen geen standen meer bijgehouden en zijn de uitslagen niet zichtbaar op Voetbal.nl en in de Wedstrijdzaken-app, als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Dit is een besluit van de KNVB.

  Geen uitslagen en standen
  Om het plezier en niet zozeer de eindstand te benadrukken, worden vanaf dit seizoen in principe geen uitslagen en standen meer gepubliceerd. Wel worden de uitslagen van wedstrijden bijgehouden om de speelsterkte per team te bepalen en op basis daarvan eventueel teams te herindelen.
 • Foto's training Arena

 • De bal is weer aan het rollen in de Naardense Arena

  Zaterdagochtend 9 februari 2019

  “Eindelijk weer een wedstrijdje spelen”, hoorde ik veel ouders zeggen aan de lijn.

  Gelukkig de winterstop is voorbij, maar weersomstandigheden zijn soms bepalend voor wél of geen doorgang van de ontmoetingen voor de Arena  spelertjes. Zo werd vorige week toch nog de eerste ronde van het wedstrijdschema op het laatste moment afgelast.

  Vandaag  in de EL competitie Schalke ’04 - Inter Milaan en Werder Bremen -Arsenal. In de CL: Bayern München -Manchester United, Real Madrid -AS Roma en Celtic - Borussia Dortmund.

  Nu was de sterke wind (windkracht 7) van grote invloed op het spel. De jongens met een meer ontwikkelde traptechniek konden veel ballen van afstand in het vaak lege doel schieten, wat benadrukte dat voetbal zonder keepers een andere aanpak vraagt van spelen in de “opstelling”. Trainer kan je het nog eens uitleggen?

  De aanwezige trainer had de wedstrijd Celtic tegen Borussia Dortmund uitgekozen voor het camerawerk, daar met name Celtic in een vernieuwde samenstelling het veld opkwam. Hij was benieuwd naar de onderlinge verhoudingen van een ingespeeld team versus  de Groen-Wit gestreepten.

  Het werd een hoge uitslag met kanonniers Adam en Hidde veel aan de bal voor Dortmund, waar tegenover stond een gedenkwaardige score van Oliver , bij zijn debuut. Voor een open doel eerst op de paal om vervolgens de ere tegentreffer te maken.

  Woensdagmiddag gaan alle spelers weer op de gebruikelijke tijden, in drie verschillende groepen, nog één keer trainen voordat de voorjaarsvakantie aanbreekt.

  Veel plezier toegewenst!

  Jan de Jong / www.voetbalklasjes.nl