• Arena

  Jongens en meisjes kunnen vanaf hun vierde jaar bij NVC voetballen in de Arena. Iedere woensdag krijgen zij training van de bekende jeugdtrainer Jan de Jong. Arena-voetballers kunnen iedere zaterdagochtend een wedstrijd op het speciale Arena-voetbalveld spelen in de Europa League of de Champions League.

  Elk seizoen zijn er een paar momenten waarop jongens en meisjes van vier tot en met zes jaar bij NVC vrijblijvend enkele keren kennis kunnen maken met voetballen. Zo kunnen ze zelf ontdekken of zij het leuk vinden om te komen voetballen zonder dat ze meteen lid hoeven te worden. In de regels is dit in ieder geval in de maand september.

  Meer informatie over de september Arena-maand

  Wil je weten of jullie zoon of dochter gedurende de rest van het seizoen kan instromen bij de Arena? Neem dan contact op om samen de mogelijkheden te bekijken. De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

  Trainingen

  De trainingstijden in het seizoen 2021-2022 zijn op de woensdagen:

  • 13.30-14.15 uur: kinderen geboren in 2017
  • 14.30-15.15 uur: kinderen geboren in 2016
  • 15.30-16.15 uur: kinderen geboren in 2015

  Kinderen die ook wedstrijdjes spelen op zaterdag, gaan ieder seizoen eind september weer aan de slag. De exacte startdatum en het programma worden vanzelf bekendgemaakt en worden dan hieronder gepubliceerd.

  Contactpersoon Arena

  Cindy Curré
  arena@sv-nvc.nl

 • Wedstrijdschema

  Het meest actuele wedstrijdschema is hieronder te downloaden.

  • Wedstrijdschema najaar 2021/2022 volgt z.s.m.
  • Wedstrijdschema najaar 2021/2022 volgt z.s.m.
 • Stand Arena

  Bij Onder 9 en jonger worden vanaf dit seizoen geen standen meer bijgehouden en zijn de uitslagen niet zichtbaar op Voetbal.nl en in de Wedstrijdzaken-app, als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Dit is een besluit van de KNVB.

  Geen uitslagen en standen
  Om het plezier en niet zozeer de eindstand te benadrukken, worden vanaf dit seizoen in principe geen uitslagen en standen meer gepubliceerd. Wel worden de uitslagen van wedstrijden bijgehouden om de speelsterkte per team te bepalen en op basis daarvan eventueel teams te herindelen.
 • Foto's training Arena

 • Arena "uit de oude doos"

  Zaterdagochtend 9 februari 2019

  “Eindelijk weer een wedstrijdje spelen”, hoorde ik veel ouders zeggen aan de lijn.

  Gelukkig de winterstop is voorbij, maar weersomstandigheden zijn soms bepalend voor wél of geen doorgang van de ontmoetingen voor de Arena  spelertjes. Zo werd vorige week toch nog de eerste ronde van het wedstrijdschema op het laatste moment afgelast.

  Vandaag  in de EL competitie Schalke ’04 - Inter Milaan en Werder Bremen -Arsenal. In de CL: Bayern München -Manchester United, Real Madrid -AS Roma en Celtic - Borussia Dortmund.

  Nu was de sterke wind (windkracht 7) van grote invloed op het spel. De jongens met een meer ontwikkelde traptechniek konden veel ballen van afstand in het vaak lege doel schieten, wat benadrukte dat voetbal zonder keepers een andere aanpak vraagt van spelen in de “opstelling”. Trainer kan je het nog eens uitleggen?

  De aanwezige trainer had de wedstrijd Celtic tegen Borussia Dortmund uitgekozen voor het camerawerk, daar met name Celtic in een vernieuwde samenstelling het veld opkwam. Hij was benieuwd naar de onderlinge verhoudingen van een ingespeeld team versus  de Groen-Wit gestreepten.

  Het werd een hoge uitslag met kanonniers Adam en Hidde veel aan de bal voor Dortmund, waar tegenover stond een gedenkwaardige score van Oliver , bij zijn debuut. Voor een open doel eerst op de paal om vervolgens de ere tegentreffer te maken.

  Woensdagmiddag gaan alle spelers weer op de gebruikelijke tijden, in drie verschillende groepen, nog één keer trainen voordat de voorjaarsvakantie aanbreekt.

  Veel plezier toegewenst!

  Jan de Jong / www.voetbalklasjes.nl