• Arena

Jongens en meisjes kunnen vanaf hun vierde jaar bij NVC voetballen in de Arena. Iedere woensdag krijgen zij training van de bekende jeugdtrainer Jan de Jong (zie www.voetbalklasjes.nl). Arena-voetballers kunnen iedere zaterdagochtend een wedstrijd op het speciale Arena-voetbalveld spelen in de Europa League of de Champions League.

Elk jaar in september kunnen jongens en meisjes van vier tot en met zes jaar bij NVC vrijblijvend enkele keren kennismaken met voetballen. Zo kunnen ze zelf ontdekken of zij het leuk vinden om te komen voetballen zonder dat ze meteen lid hoeven te worden. Meer informatie over de september Arena-maand.

Wilt u weten of uw zoon of dochter gedurende de rest van het seizoen kan instromen bij de Arena? Neem dan contact op met de coördinator om samen de mogelijkheden te bekijken.

Contactpersoon Arena
    Cindy Curré
    arena@sv-nvc.nl

• Wedstrijdschema Arena najaar 2018

Download hier wedstrijdschema voor het najaar

• Stand Arena

• Bij Onder 9 en jonger worden vanaf dit seizoen geen standen meer bijgehouden en zijn de uitslagen niet zichtbaar op Voetbal.nl en in de Wedstrijdzaken-app, als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Dit is een besluit van de KNVB.

Geen uitslagen en standen
    Om het plezier en niet zozeer de eindstand te benadrukken, worden vanaf dit seizoen in principe geen uitslagen en standen meer gepubliceerd. Wel worden de uitslagen van wedstrijden bijgehouden om de speelsterkte per team te bepalen en op basis daarvan eventueel teams te herindelen.
  • Foto's training Arena