• Balsponsor NVC 1 uitgelicht: HSR Administratie
    • balsponsor: HSR Administratie
    • wedstrijd: NVC 1 - KVVA 1
    • datum: 5 oktober 2019

Komende zaterdag 5 oktober staat om 14.00 uur de tweede thuis competitiewedstrijd van NVC 1 op het programma. De tegenstander is KVVA 1. HSR Administratie is deze wedstrijd de trotse balsponsor.

HSR Administraties & Belastingen, Hart voor UW zaak !!

Op 1 maart 2012 hebben wij de maatschap HSR Adminstraties en Belastingen opgericht. Hiermee hebben wij een kantoor gecreeĆ«rd, waarin onze kennis en jarenlange ervaring in administraties, belastingen en salarisadministraties zorgen voor een hoge kwaliteit in combinatie met goede service en klantgerichtheid.

Wij verzorgen voor u de boekhouding, het samenstellen van jaarrekeningen, aangiftes omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en de salarisadministratie. Door een goede communicatie met u als klant, bieden wij deze services aan op een manier die u het beste aanspreekt.
    Wij bieden ook de mogelijkheid om, via Imuis Online, uw administratie zelf in te boeken.

Dus bent u op zoek naar een adequate, klantgerichte en kwalitatief hoge oplossing voor uw administratie, belastingen of salarisadministratie, bent u particulier of ondernemer? Neem dan, geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bezoekadres: Albrechtlaan 14 C, 1404 AK Bussum