• Nieuwe ingang

 • Balsponsor NVC uitgelicht: Cafe het Wapen van Naarden

  Ondanks dat het amateurvoetbal voortijdig is stil gelegd, willen we wel graag onze balsponsors in de schijnwerpers zetten. Deze week is het de beurt aan bal- én scorebordsponsor: Cafe Wapen van Naarden. Cathy Burger is sinds 1 juli de eigenaar van dit oergezellige café aan de Cattenhagestraat 28. De leukste kroeg in het Gooi.  

  Helaas is het café nog gesloten vanwege de coronamaatregelen, maar als we er straks weer op uit mogen, doe dat dan!
  Uiteindelijk komt er een eind achter alle maatregelen en mogen we weer ‘veilig’ sociaal met elkaar omgaan. We kunnen niet voorspellen wanneer, maar hopen natuurlijk dat dit snel gebeurt. En als het zover is, laten we dan onze zegeningen tellen. Onder het genot van een hapje en een drankje in de zon op een Naardens terras. Dat is niet alleen fijn voor onszelf, maar ook voor alle horecaondernemers, zoals Cathy, die van Naarden ons Naarden maken.  

  Cathy is opgegroeid in het café van haar opa, waar ook haar ouders werkten. Vanaf jonge leeftijd wilde Cathy haar opa altijd helpen, maar mocht toen nog niet in het café zijn. Er is toen geregeld dat ze op zondagochtend heel vroeg mocht afwassen en dat deed ze elke week. Het caféleven zit echt in haar bloed. En met veel plezier runt ze dit gezellige café nu.

  Dagelijks - uiteraard voor corona - weten vaste klanten de weg naar dit fijne café te vinden, sommige doen dit al meer dan veertig jaar. Het Wapen van Naarden is dus een belangrijk middelpunt binnen de gemeenschap van Naarden.

  Om het nu gezamenlijk voetbal kijken is, de gezelligheid met carnaval, een heerlijke Roti avond, de kerstbingo, halloween night, of live optredens van diverse artiesten, er is voor elk wat wils. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een drankje doen aan de bar, geserveerd door de supervriendelijke topbediening.

  De selectie van NVC 1 bedankt Cathy voor haar steun, en proost hopelijk snel weer in het café op mooie tijden en een nieuw seizoen.

  Ideaal voor feesten · Live music · Hippe sfeer · Leuke sfeer · Lokale ontmoetingsplek
  Cafe het Wapen van Naarden
  Adres: Cattenhagestraat 28, 1411 CV Naarden