• Balsponsor uitgelicht: Manuele Therapie Naarden

  De balsponsor voor de thuiswedstrijd tegen sc Overamstel is Manuele Tehrapie Naarden. Wim Jansen bedankt!


  Manuele Therapie Naarden, een zetje in de goede richting!

  Manuele therapie is bedoeld voor klachten in het “bewegingsapparaat”, dat wil zeggen de wervelkolom en gewrichten in armen en benen. Klachten in de wervelkolom of ledematen ontstaan wanneer gewrichten niet goed werken. Zo’n stoornis van het gewricht wordt ook wel “functiestoornis” genoemd. Vaak is een kortere of langere overbelasting van het gewricht de oorzaak van de klacht. Bewegen wordt dan moeilijk en pijnlijk. Ook kunnen spieren verkrampen en kan de pijn uitstralen naar andere delen van het lichaam. Met behulp van manuele therapie kan de stoornis van de gewrichten worden verminderd of verholpen.

  Visie  Wim Jansen als Therapeut:
  Mijn visie als manueel therapeut is om samen met u uw problemen en uw beperkingen uitgaande van het bewegingsapparaat te verminderen of op te lossen. Hierbij bent u zelf de sleutel tot de oplossing van uw klachten. Mijn rol zal veel meer voorwaardenscheppend en begeleidend zijn. Dat wil zeggen dat ik middels mijn behandelingen de mogelijkheden schep voor opheffing of vermindering van uw klachten. Daarbij spelen, behoudens de manueel therapeutische behandeling, bewegingsadviezen en aanwijzingen op het gebied van bewegen/ sport, in het algemeen, een belangrijke rol.

  Omdat u zelf verantwoordelijk blijft voor uw gezondheid is uw medewerking en motivatie van groot belang. Het is vervolgens aan u om het bereikte behandeleffect te onderhouden. Ik evalueer het effect van de behandeling regelmatig. Hierbij breng ik in beeld of de behandeling uw klachten in positieve zin beïnvloedt. Indien de behandeling geen positief resultaat oplevert zal ik u, indien nodig, ( terug) verwijzen naar de huisarts. Dit gaat dan altijd gepaard met een begeleidende brief of telefonisch contact tussen mij en uw huisarts.


  Contact:
  Koningin Wilhelminalaan 1b, 1411EL, Naarden.
  0621818121
  info@manueletherapienaarden.nl