• Club van 100

De Club van 100 is een groep van mensen met een rood-wit NVC-hart. Zij doneren elk minimaal EUR 50 per jaar. Het geld dat de Club van 100 bij elkaar spaart wordt enkel gebruikt voor doeleinden waar héél NVC iets aan heeft. De aanschaf van de beamer, van de wasmachine, van de microfoon en van de Grote Clubactieloten (allemaal in de laatste twee jaar gedaan!) komen allen ten goede van de hele club.

Het bestuur van de Club van 100 wordt gevormd door Piet de Bruijn, Rob Bezuijen en Eligio Martina.

Bent u geïnteresseerd om bij de Club van 100 te komen?
    Mail naar r.bezuijen@casema.nl. Het bankrekeningnummer van de Club van 100 is NL58 INGB 0006 8827 75. Ook kan contant betaald worden bij bovengenoemdne personen. U ontvangt dan een kwitantie.
    Een lid van de Club van 100 kan ervoor kiezen met naam en toenaam op het  "Club van 100-bord" in de kantine vermeld te worden.

Wilt u een bijdrage aanvragen bij de Club van 100?
    Iedereen binnen NVC kan voor financiële bijdrage een beroep doen op de Club van 100. Mailt u naar r.bezuijen@casema.nl met de bestemming die u voorstelt. Het Bestuur van de Club van 100 bepaalt daarna of het verzoek gehonoreerd wordt.

• Informatie over aanmelden NVC lidmaatschap

Welkom bij NVC! Dit aanmeldformulier is de enige manier om je aan te melden als lid van NVC. De aanmelding komt bij onze ledenadministratie binnen en je ontvangt binnen afzienbare tijd een bevestiging van de inschrijving van het lidmaatschap.

Belangrijk om te weten over het aanmeldformulier

• Voer de geboortedatum in als dd-mm-jjjj (bijvoorbeeld 01-09-1989), anders komt het niet juist door;
    • Wil je meer dan 1 mailadres (maximaal 2 extra) en meer dan 1 mobiel nummer (maximaal 2 extra) aan ons doorgeven, dan kan je deze vermelden in het veld Opmerkingen;
    • Laat je je overschrijven van een andere vereniging? Vermeld dit dan in het veld Opmerkingen en hierbij ook van welke vereniging je komt en wat jouw KNVB relatienummer is.
    • Word je Trainend Lid of bijvoorbeeld lid van het 35+ Dames trimvoetbal en speel je geen competitiewedstrijden, geef dit dan aan in het veld Opmerkingen;
    • Kan jij iets extra's betekenen voor de vereniging? EHBO diploma o.i.d.. Geef dit dan aan in het veld Opmerkingen;
    • Wil en kan jij iets betekenen als sponsor van de vereniging? Geef dit dan aan in het veld Opmerkingen;

Automatische incasso:
    Belangrijk om te weten is dat je via het aanmelden NVC machtigt om gedurende het seizoen de contributiegelden en wedstrijdgerelateerde kosten (zoals boetes voor gele en rode kaarten) van het door jou opgegeven rekeningnummer te incasseren.

• Als je niets aangeeft, dan betaal je de contributie in 1 keer. Wil je in termijnen betalen? Dat kan. Geef in het veld Opmerkingen aan of je dan in 2 of 4 termijnen wil betalen.

NVC en haar Vrijwilligers:
    Binnen NVC draagt iedereen zijn of haar steentje bij. Het is leuk om te doen, versterkt jouw band met de vereniging en NVC heeft haar vrijwilligers hard nodig. Dit kan variëren van het draaien van bardiensten tot het plaatsnemen in een Commissie of misschien ambieer je zelfs een Bestuursfunctie? Meer informatie hierover is te verkrijgen via het mailadres vrijwilligers@sv-nvc.nl . Van ieder NVC lid of ouder van een NVC lid wordt verwacht dat je gedurende een seizoen gemiddeld genomen twee keer een kantinedienst op je neemt.

Alvast bedankt voor de aanmelding en mochten er vragen zijn, dan kan je hiervoor terecht via info@sv-nvc.nl .

• Aanmeldformulier NVC lidmaatschap
    Voornaam *
    Tussenvoegsel
    Achternaam *
    Initialen *
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Geboorteplaats *
    Nationaliteit *
    Bondssporten
    Straatnaam *
    Huisnummer *
    Nummertoevoeging
    Postcode *
    Plaats *
    Telefoonnummer *
    Mobielnummer *
    EmailHerhalen *
    Iban *
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!