• Nieuwe ingang

 • Commissiefuncties NVC

  NVC is altijd op zoek naar "vaste" vrijwilligers. 
  Vind jij het gewoon leuk om deel uit te gaan maken van een commissie binnen NVC? Klik dan hier, meld je aan als "vaste" Vrijwilliger bij NVC en geef bij de opmerkingen aan waarvoor NVC jou mag benaderen.

  De Verenigingsbijdrage is gedurende het seizoen terug te verdienen door inzet binnen de volgende commissies.

  Algemeen Bestuur
  NVC is altijd op zoek naar goede bestuursleden. Denk jij op bestuurlijk niveau jouw steentje bij te kunnen dragen? Meld je dan aan als bestuurslid en wij nemen contact met jou op.

  Communicatie Commissie
  Breng NVC onder de aandacht en informeer de leden en supporters. Dit gaat vooral via de bekende digitale sociale mediakanalen, maar in voorkomende gevallen ook nog op de "old school" wijze. Bepaal samen met de commissieleden het te volgen beleid en draag NVC uit. Zin in? Meld je dan aan als commissielid voor onze Communicatie Commissie en wij nemen contact met jou op.

  EHBO Commissie
  Helaas gebeurt er wel eens iets tijdens de activiteiten bij NVC waarbij mensen direct de juiste en kundige medische hulp nodig hebben. Dit varieert van ijs of een pleister op de knie tot het reanimeren van mensen wanneer iedere seconde telt. Gelukkig hebben we dit laatste nog niet meegemaakt, maar we moeten er klaar voor zijn. Ben jij in het bezit van het EHBO diploma en voel jij je geroepen? Meld je dan aan voor een EHBO taak in de Voetbal.nl app en wij nemen contact met jou op om over inzet in de EHBO Commissie te praten. 

  Evenementen Commissie
  Het is tijd om te feesten, een toernooi of een ander leuk evenement te organiseren bij NVC. Groots opgezet of kleinschalig. Hartstikke leuk werk en iedereen wordt hier altijd blij van! Heel belangrijk voor het onderhouden van vriendschappen binnen NVC en het maken van nieuwe. Heb jij leuke ideeën en ben je goed in het organiseren van dergelijke zaken? Samen maken vele handen licht werk. Enthousiast geworden? Meld je dan aan als commissielid voor onze Evenementen Commissie en wij nemen contact met jou op

  Financieel Beheer Commissie
  NVC is afhankelijk van inkomsten en de meeste hiervan komen vanuit de contributie inningen binnen. Om dit allemaal in goede banen te leiden en NVC leden hierbij ook vooral te ondersteunen is deze commissie actief binnen NVC. En de resultaten zijn zeer goed te noemen. Heb je iets met financiële zaken of help je graag mensen en ben je gewoon aardig en geduldig? Meld je dan aan als commissielid voor onze Financieel Beheer Commissie en wij nemen contact met jou op.

  Jeugd Commissie
  De jeugd heeft de toekomst en binnen NVC is dit niet anders. De Jeugd Commissie is constant bezig met het coördineren van alle zaken binnen NVC die met alle jeugdleden en/of hun ouders te maken hebben, van Arena tot en met de Onder 19 categorie. Ouders en jeugdleden stellen vragen over allerlei zaken binnen NVC, teams moeten worden ingedeeld, besluiten over te volgen beleid moeten worden genomen. Het is dynamisch en er is veel meer te doen dan dit. We zijn daarom altijd op zoek naar de juiste mensen voor de Jeugd Commissie. Denk jij jouw steentje aan de Jeugd Commissie bij te kunnen dragen? Meld je dan aan en wij nemen contact met jou op.

  Kantine Commissie
  Heeft iedereen zijn natje en zijn droogje? Heel belangrijk voor alle NVC leden en iedereen die bij NVC op bezoek komt. Is er voldoende bezetting in bar en keuken op de trainingen, speeldagen en evenementen? Is er voldoende voorraad in huis. Kopen we slim in? Zijn de prijzen niet te hoog of te laag? Wat doen we met gezonde producten en hoe zit het nou met duurzaamheid? Hoe houden we de boel schoon en netjes? Bepaal mede het beleid en denk ook na over jouw eigen inzet. Leuk werk hoor en je ontmoet nog eens iemand. Interesse? Meld je dan aan als commissielid voor onze Kantine Commissie en wij nemen contact met jou op

  Kascontrole Commissie
  Het woord zegt het al. We controleren de kas. Alles wat er aan geldstromen rond gaat binnen NVC moet worden verantwoord. De Kas Commissie controleert daarom gedurende het seizoen de financiële gangen van NVC via onze Penningmeester. Aan het einde van het seizoen wordt "de balans opgemaakt" en rapporteert de Kas Commissie haar bevindingen aan de Algemene Leden Vergadering. Ben jij financieel onderlegd en graag cijfermatig bezig? Meld je dan aan als commissielid voor onze Kas Commissie en wij nemen contact met jou op.

  Ledenwerving Commissie
  Hoi, zin om bij NVC te komen voetballen? Hoe krijgen we nieuwe leden naar NVC toe en even belangrijk is de vraag hoe behouden we onze bestaande leden? Bepaal met de commissieleden het beleid om leden te werven en te behouden. Onderzoek waar vooral de prioriteiten liggen en verzin campagnes of geef adviezen aan andere commissies binnen NVC over hoe om te gaan met de bestaande leden om hun verblijf zo prettig mogelijk te maken. Heb jij een wervend karakter? Meld je dan aan als commissielid voor de Ledenwerving Commissie en wij nemen contact met jou op.

  Onderhoudscommissie
  Er is veel gebeurt aan de NVC accommodatie. Kijk maar om je heen. Hartstikke mooi allemaal en alles heeft goed onderhoud nodig. In sommige gevallen zijn de leden van deze commissie doordeweeks bijna dagelijks aanwezig en lekker aan het klussen in en rond het clubhuis. Je leert hier veel van en je kan een ander ook nog wel iets leren. Uiteraard onder het genot van een bakkie koffie in de pauze. Ook specialistische inzet is soms noodzakelijk en hoe mooi zou het zijn als wij deze van binnen de club kunnen halen? Zin om mee te werken of als specialist op afroep ingezet te kunnen worden? Meld je dan aan als commissielid voor de Onderhoudscommissie en wij nemen contact met jou op.

  Respect Commissie
  Respect en normen en waarden staan hoog in het vaandel bij NVC. Helaas gebeuren er wel eens dingen op een minder respectvolle manier of worden normen en waarden misschien wel overschreden. Dan is het goed nieuws dat mensen terecht kunnen bij de Respect Commissie. Op zeer discrete wijze gaan de commissieleden om met vertrouwelijke meldingen die via de NVC leden, of soms van buiten NVC, worden gedaan over zaken die NVC aangaan. Ben jij hier klaar voor? Help jij graag mensen die een luisterend oor zoeken in de wetenschap dat het "onder ons" blijft? Meld je dan aan als commissielid voor onze Respect Commissie en wij nemen contact met jou op.

  Scheidsrechter Commissie
  Wie is de scheids vandaag? Hebben we geen scheidsrechter? Oh, dat is fijn, daar is de scheidsrechter! We kunnen beginnen. Spelers, stafleden en supporters zijn super blij als de scheidsrechter er is om de wedstrijd te gaan leiden. Lekker bezig zijn, vanaf de jeugd tot en met de senioren de spelers en staf helpen om de wedstrijd eerlijk te laten verlopen. Dat is zo belangrijk voor onze club. Bepaal samen met de Scheidsrechter Commissie welk soort wedstrijden jij wil fluiten en volg een opleiding tot jeugd- of seniorenscheidsrechter. Het kan allemaal. Zo zijn Björn, Danny, Bas en Dennis ook eens begonnen en zij komen tegenwoordig nog eens ergens... We beginnen eerst maar bij NVC. Leuk hè! Meld je aan als (jeugd)scheidsrechter en wij nemen contact met jou op.

  Senioren Commissie
  Senioren? Die redden zichzelf wel en zijn oud en wijs genoeg om hun eigen boontjes te doppen. Nee hoor. Hoe leuk is het om vanuit de seniorenteams te horen wat zij nu eigenlijk willen. Hoe leuk is het om deze ideeën in overleg met andere commissies om te zetten in concrete zaken. Handig als de leden van de Senioren Commissie vooral ook vanuit de seniorenteams van NVC komen, maar dit is natuurlijk niet noodzakelijk. Invloeden "van buitenaf" zijn ook zeer waardevol en welkom. Nog niet te oud om te leren? Meld je dan aan als commissielid voor onze Senioren Commissie en wij nemen contact met jou op.

  Sponsor Commissie
  De kersen worden door de Sponsor Commissie op de NVC taart gelegd. Extra inkomsten betekenen voor alle NVC leden dat er extra dingen gedaan kunnen worden binnen de club. Dat is goed nieuws zeg! Tevens stelt de Sponsor Commissie Nederlandse bedrijven en vooral onze lokale ondernemers in staat om zich te kunnen tonen en uiten via de hiervoor aanwezige NVC kanalen. Een sponsordoek langs het veld? Het tonen van de sponoren via de NVC website, app en TV schermen? Sponsoren zichzelf laten presenteren tijdens evenementen? Zomaar een greep uit de mogelijkheden. Ben jij degene die nieuwe sponsoren aan NVC weet te verbinden en de bestaande sponsoren de juiste aandacht weet te geven? Meld je dan aan als commissielid voor onze Sponsor Commissie en wij nemen contact met jou op.

  Technische Commissie Voetbal
  Ja, een beetje trainen en lekker een potje voetballen. Het lijkt allemaal zo voor de hand liggend. Niets is minder waar. Er ligt een goed plan en een gedegen beleid aan de basis van de trainingen en het potje voetbal. Voetbaltechnische zaken, structuur, opleiding en vorming, spelplezier, normen en waarden en ontspanning. Rekening mee houden hoor. Wil jij jouw eigen ervaringen omzetten in voetbaltechnisch beleid en spelplezier? Meld je dan aan als commissielid voor onze Technische Commissie Voetbal en wij nemen contact met jou op.

  Vrijwilligerscommissie
  Jeetje, dit staat onderaan de lijst? Komt door de alfabetische volgorde hoor, want veel belangrijker dan vrijwilliger zijn bij onze vereniging wordt het niet. Alles wat hierboven aan commissies vermeld is, bestaat uit vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen club. Zo simpel is het. En het is erg leuk en leerzaam om iets voor de club te doen. Voldoening geeft het zeker en ja, het levert nieuwe kennissen en zeker ook nieuwe vriendschappen op. Om al die vrijwilligers op een leuke en juiste manier in te zetten zijn dan ook weer vrijwilligers nodig. De cirkel is rond. Denk mee over het vrijwilligersbeleid en het oplossen van de vrijwilligersvraagstukken. Ben jij die vrijwilliger die mensen in staat stelt zich nuttig en gewenst te voelen en nieuwe vriendschappen aan te gaan? Meld je dan aan als commissielid voor onze Vrijwilligerscommissie en wij nemen contact met jou op.


  Handige gegevens van functionarissen zijn: 

  Afdelingscoördinatoren

   

  Team(s) coördinator  email 
  Arena Cindy Curré arena@sv-nvc.nl
  G-voetbal Linda Raatjes g-voetbal@sv-nvc.nl
  JO-8 Dave Groot jo8@sv-nvc.nl
  JO-9 vacant   
  JO-10 Rutger Loos jo10@sv-nvc.nl
  JO-12 Daan Spoelstra jo12@sv-nvc.nl
  JO-13/14 Eelko Maassen jo13-14@sv-nvc.nl
  Trimvoetbal vrouwen 30+ Milena Grul trimvoetbal@sv-nvc.nl