• Commissies en werkgroepen

NVC is geholpen met iedere vorm van ondersteuning. We zoeken initiators en werkgroepleden. Er zit voor iedereen wat bij.

Wil je weten wat de taken zijn en wie we zoeken? Klik dan hier.

Op dit moment zoeken we vrijwilligers voor de volgende werkgroepen:

• Algemeen Bestuur: 2 leden
    • Werkgroep Projecten: 5 vrijwilligers
    • Werkgroep Scheidsrechters: 2 extra vrijwilligers
    • Werkgroep Fondsenwerving: 2 of 3 extra vrijwilligers
    • Werkgroep Vrijwilligers: 3 extra vrijwilligers
    • Werkgroep Events: 2 vrijwilligers
    • Werkgroep Accommodatiebeheer: 1 vrijwilliger
    • Werkgroep Kantinebeheer: 3 of 4 vrijwilligers
    • Werkgroep Communicatie: momenteel compleet
    • Werkgroep Financieel beheer: 1of 2 vrijwillligers + 2 vrijwilligers voor de administratie
    • Werkgroep Kascontrole: voor dit seizoen compleet
    • Werkgroep Clubsupport:6 extra vrijwilligers voor het wedstrijdsecretariaat + 4 extravrijwilligers voor de EHBO
    • Werkgroep Ledenzaken: 10 vrijwilligers

Voor iedere commissie en werkgroep zijn wij op zoek naar een voorzitter/initiator die de rol op zich neemt om vorm te geven aan de betreffende commissie/werkgroep. Iemand die zich niet laat afschrikken door het feit dat er geen uitgewerkt plan. Iemand met ideeën die de schouders eronder wil zetten om met de werkgroep en het bestuur plannen te maken. En, zeker zo belangrijk, deze om te zetten in concrete acties. Dit gaat altijd in samenwerking met een vertegenwoordiger van het Bestuur.

Aanmelden voor een vrijwilligersfunctie doe je via vrijwilligers@sv-nvc.nl. Meld je je aan als initiatiefnemer voor een werkgroep dan neemt het verantwoordelijke bestuurslid zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Wil je nog meer informatie voordat je een beslissing neemt, stuur dan ook even een mail naar het genoemde e-mailadres vrijwilligers@sv-nvc.nl.

Maar ik ben al vrijwilliger! Houden jullie nu geen rekening met mij?

Ab-so-luut niet! NVC = vrijwilligers!

Wij hopen en vragen jullie om deel uit te blijven maken van ‘het nieuwe NVC’. De functies die jullie nu vervullen laten we als ingevuld staat. Wil je initiatiefnemer van een werkgroep worden of blijven, laat ons dat dan even weten.

Aanmelden voor een vrijwilligersfunctie/werkrgoep doe je via vrijwilligers@sv-nvc.nl. Meld je je specifiek aan als initiatiefnemer voor een werkgroep dan neemt het verantwoordelijke bestuurslid zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.