• Commissies en werkgroepen

NVC is geholpen met iedere vorm van ondersteuning. We zoeken initiators en werkgroepleden. Er zit voor iedereen wat bij.

Op dit moment zoeken we nog een initiator/trekker voor de werkgroep Kantinebeheer. Is dit een rol die jou op het lijf is geschreven? Aarzel dan niet en stuur een mail naar vrijwilligers@sv-nvc.nl.

Binnenkort is er een kick-off met de initiatoren van alle werkgroepen, zodat ze aan de slag kunnen. Samen met hun werkgroepleden, zullen zij vervolgens hun werkgroep verder vorm geven. Eventuele nog openstaande vacatures worden daarna zo snel mogelijk gepubliceerd.

Hoewel het dagelijks bestuur komend seizoen geheel intact blijft , kunnen zij nog wel versterking gebruiken. We zijn daarom nog op zoek naar twee bestuursleden. Wie meldt zich aan?

Maar ik ben al vrijwilliger! Houden jullie nu geen rekening met mij?

Ab-so-luut niet! NVC = vrijwilligers!

Wij hopen en vragen jullie om deel uit te blijven maken van ‘het nieuwe NVC’. De functies die jullie nu vervullen laten we als ingevuld staat. Wil je initiatiefnemer van een werkgroep worden of blijven, laat ons dat dan even weten.

Aanmelden voor een vrijwilligersfunctie/werkrgoep doe je via vrijwilligers@sv-nvc.nl. Meld je je specifiek aan als initiatiefnemer voor een werkgroep dan neemt het verantwoordelijke bestuurslid zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.