• Communicatieskills gezocht!

Volgend seizoen (eerder mag ook :D) hebben we een superleuke communicatievacature!

In deze leuke rol, ben je echt een spin in het web van de vereniging. Je onderhoudt contacten met bijna iedereen in de club. Van het Bestuur tot Arena, en van G-voetbal tot tal van commissies.

Wat ga je doen?
    Samen met het communicatieteam zorg je voor een up-to-date website en beheer je de social mediakanalen (facebook en instagram). Dit doe je zowel voor NVC als voor de Naardense Voetbalacademy. Op deze manier lever je een belangrijke bijdrage aan de nieuwsvoorziening aan leden, maar ondersteun je bijvoorbeeld ook NVC 1 of de sponsorcommissie.

Voor de start van komend seizoen heb je ook een rol in de restyling van de site naar de nieuwe clubkleuren. Hoe leuk is dat!

Incidenteel moeten er flyers/poster worden gemaakt voor clinics e.d. Dus mocht je die skills ook in huis hebben, dan is dat helemaal top.

Meer weten?
    Nieuwsgierig geworden? Stuur dan een mail naar webmaster@sv-nvc.nl of een whatsapp bericht naar 06-30580234.