• Contributie-inning vanaf komend seizoen via ClubCollect

De afgelopen tijd zijn wij als Bestuur bezig geweest om te onderzoeken of bepaalde zaken binnen NVC verbeterd kunnen worden. Ook de contributie-inning is hierbij aan bod gekomen en wij zijn van mening dat we hierin stappen kunnen maken. Onze penningmeester Douwe Wiebe de Vries en onze vereninigingsmanager Robert Jansen zijn namelijk gedurende het seizoen ontzettend veel tijd kwijt aan het innen en administreren van de contributie.

Om die reden gaan wij vanaf komend seizoen samenwerken met ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met contributie innen. ClubCollect is geen incassobureau maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat contributie innen makkelijker gaat. Voor zowel de leden als NVC levert dit veel voordelen op. Het grootste voordeel voor de leden is het betaalgemak en de mogelijk tot gespreid betalen (hiervoor wordt wel een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht). Voor NVC als organisatie is het voordeel dat er werk uit handen genomen wordt door een partij met veel ervaring in contributie-innen waardoor onze vrijwilligers hun tijd kunnen besteden aan andere relevante zaken.

Wat gaat er veranderen?
    ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inning over. Via e-mail, sms en/of per post zal ClubCollect u als leden betaalverzoeken sturen namens onze vereniging. Met de link in de berichten die u ontvangt kunt u naar uw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen. U kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling. Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een betaling ineens heeft u de keuze tussen een betaling via automatische incasso en een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvangt u altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat u altijd op de hoogte bent. Op uw persoonlijke betaalpagina kunt u ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur.

Omdat ClubCollect u betaalverzoeken zal sturen namens NVC, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciƫle doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

Meer informatie
    Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u naar www.clubcollect.com/nl/members. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de samenwerking met ClubCollect kunt u altijd terecht bij de penningmeester via penningmeester@sv-nvc.nl. Indien er tijdens de samenwerking vragen of onduidelijkheden zijn staan zowel wij als ClubCollect hier altijd voor open.

Met vriendelijke groet,

Bestuur NVC