• Nieuwe ingang

• Cor van Garderen nieuwe trainer van NVC

De zeer ervaren Cor van Garderen is met ingang van seizoen ‘23/’24 de nieuwe hoofdtrainer van NVC Zaterdag 1. De samenwerking wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van twee seizoenen, met een optie voor een derde seizoen. Van Garderen is in het bezit van het TC1 Trainer/Coach en heeft uitgebreide ervaring opgedaan bij o.a. Spakenburg, SDC Putten, De Dijk, Eemdijk, Aalsmeer en Loosdrecht.

NVC is trots en verheugd dat Van Garderen zich heeft verbonden aan de club. De gezamenlijke ambitie om een competitief Zaterdag 1 elftal neer te zetten, waarbij zoveel mogelijk eigen jeugd wordt ingepast, speelt daarin een belangrijke rol. Van Garderen heeft laten zien dit te kunnen realiseren bij zijn voorgaande clubs.

Cor van Garderen: "Ik ben blij om terug te zijn bij NVC en kijk uit naar een vruchtbare samenwerking, waarbij ik het mooi vind om iets terug te kunnen doen voor deze mooie club."

Voorzitter Frans Bartelet (r) met Cor van Garderen(l)

Voorzitter Frans Bartelet van NVC is zeer content over het aantrekken van Van Garderen. "Wij zijn enthousiast over de komst van deze toptrainer! Met Van Garderen halen we een trainer in huis die zijn sporen in het voetbal meer dan heeft verdiend en tevens een jongen van de club is. Het binnenhalen van Van Garderen laat zien dat wij ambitieus zijn om met de zaterdag selectie naar boven te kijken, waarbij eigen jeugd voorop staat.”

Met het aantrekken van deze ervaren trainer zet NVC opnieuw een belangrijke stap in de omvangrijke vernieuwing die twee jaar geleden is ingezet. De club verwacht dat ook deze stap een extra impuls geeft aan de ledengroei voor zowel de senioren als de jeugdafdeling.

Cor van Garderen nieuwe trainer van NVC 1