• Cordial Cup - zondag 31 maart 2019

In de zomer van 2018 werden Junior Hulst, Niels Savenije en Lars Visser (allen NVC-jeugdtrainers, jullie kennen ze wel) benaderd door de Cordial Cup-organisatie. De Cordial Cup is een international toernooi dat al een aantal jaar bestaat. In diverse Europese landen (Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Roemenië en Slovenië) zijn kwalificatietoernooien. Het hoofdtoernooi is dit jaar van 7 juni 2019 t/m 10 juni 2019 in Tirol te Oostenrijk. Daar spelen de winnaars van de kwalificatietoernooien tegen elkaar.

Voor het eerst in Nederland
    Tot dit jaar was er voor dit prestigieuze toernooi nog geen kwalificatietoernooi in Nederland. En dát wilde de Cordial Cup graag op NVC in Naarden. Mede door het enthousiasme van Junior, Niels en Lars en de goede indruk die zij op een mooie juli-dag achter lieten bij toernooi-directeur Hans Grubler - speciaal overgekomen uit Duitsland naar Naarden - koos de Cordial Cup voor NVC.

Op zondag 31 maart houden we het kwalificatietoernooi voor de leeftijdsgroep JO13-1 bij NVC en daar mag onze NVC JO13 automatisch aan meedoen. De winnaar van dit toernooi kwalificeert zich voor het toernooi in Tirol voor die leeftijdsklasse. Als bonus kregen we voor NVC JO15-1 een ticket voor directe deelname aan het finaleweekend voor die leeftijdsgroep.

Toernooi-organisatie
    Junior, Niels en Lars hebben in de toernooiorganisatie versterking gekregen van Dennis vd Bosch, Wiebe Heutink en Johan houdt ook een oogje in het zeil. In korte tijd hadden de mannen een prachtig deelnemersveld voor de 31e verzameld.

Deelnemers 31 maart 2019
    De deelnemers komen uit het hele land! De volgende clubs doen mee:

1. NVC O13-1
    2. MVV O13-1
    3. Buitenveldert O13-1
    4. LAC Frisia O13-1
    5. JVOZ O13-1
    6. AFC'34 O13-1
    7. DCG O13-1
    8. Kolping Boys O13-1
    9. GVAV O13-1
    10. Victoria O13-1
    11. WV-HEDW O13-1
    12. Hammer SpvG O13-1
    13. Spijkenisse O13-1
    14. De Meern O13-1
    15. VV Heerenveen O13-1
    16. Sporting Martinus O13-1

Na de poulefase volgen er kwart- en halve finales en een finale.

Actuele start- en eindtijden volgen binnenkort.

Gezellige dag
    Kom op zondag 31 maart kijken naar mooie voetbalwedstrijden. Aan het einde van de middag kun je bovendien de wedstriijd Ajax- PSV op groot scherm in de kantine zien! We maken er dus meteen een mooi feestje van!

Tot de 31e maart!
    Cordial Cup toernooicommissie