• Coronaprotocol NVC per 15 december 2020

Met ingang van 15 december 2020 zijn de Corona maatregelen verscherpt. Deze maatregelen overstijgen alle tot nog toe door de overheid genomen maatregelen en zijn de volgende.

Regels voor sporten

• Sporten voor personen vanaf 18 jaar en ouder mag alleen of samen met 1 ander persoon.
    • Kinderen tot en met 17 jaar mogen buiten in grotere teams sporten of buiten wedstrijden spelen met teams van hun eigen vereniging.
    • Sporten mag alleen buiten.
    • Alle sportscholen zijn dicht.
    • Wedstrijden zijn verboden.
    • Sportkantines zijn dicht.
    • Kleedkamers en douches zijn dicht.
    • Er mag geen publiek komen kijken.
    • Topsporters in topcompetities mogen trainen en wedstrijden spelen.

De KNVB heeft voor de voetbalsport een informatie pagina ingericht op haar website. Klik hier om de informatie in te kunnen zien.

• Alle eerder door de overheid genomen maatregelen blijven uiteraard van kracht. Klik hier voor het overzicht van deze regels.

Mochten er vragen zijn dan verzoeken wij jullie om een mailbericht te sturen naar info@sv-nvc.nl

Wij vertrouwen op een ieders medewerking en gezond verstand om zodoende jezelf en een ander veilig te houden en door naleving van de Corona regels de kans op besmetting tot een absoluut minimum te beperken. Heb en toon begrip voor elkaar en help elkaar door deze periode heen door rekening met elkaar te houden.

Met sportieve groet en graag tot ziens bij NVC,

Bestuur NVC