• Coronaprotocol NVC

NVC en haar leden houden zich aan de Corona regels zoals deze door de overheid zijn vastgesteld. Klik hier voor een actueel overzicht van de regels. Binnen deze informatiepagina van de overheid staan ook specifiek de regels voor het sporten.

De KNVB heeft voor de voetbalsport een informatie pagina ingericht op haar website. Klik hier om de informatie in te kunnen zien.

Mochten er vragen zijn dan verzoeken wij jullie om een mailbericht te sturen naar info@sv-nvc.nl.

• Welkom bij NVC!

Corona regels bij Sportvereniging NVC met ingang van 25 september 2021

• De anderhalve meter maatregel vervalt, maar wij verzoeken iedereen hier met gezond verstand mee om te gaan.
    • Buiten, op en rond de velden en op het terras bij de kantine, is controle via de QR code voor Corona vaccinatie- of testbewijs niet van toepassing.
    • Van bezoekers van de kantine moet de QR code gescand worden. Alleen de Hoofdingang is open als in- en uitgang. Andere in- en uitgangen, zoals de zijdeur aan het einde van de bar en de oude ingang van de kantine (aan de hockeyzijde) moeten gesloten blijven.
    • Zodra de uitslag van een scan positief is, mag men naar binnen. Hebben bezoekers geen bewijs of geeft de scan geen akkoord, dan krijgen ze geen toegang tot de kantine.
    • Voor toegang tot het wedstrijdsecretariaat is geen Corona vaccinatie- of testbewijs nodig. Het wedstrijdsecretariaat behoort niet tot de Horeca ruimte. De tussendeur naar de Horeca ruimte toe blijft afgesloten.

Wij vertrouwen er op dat iedereen zijn/haar volledige medewerking verleent en verantwoordelijkheid neemt. Als je niet in bezit bent van een vaccinatie- of testbewijs, probeer dan ook niet de kantine in te komen. Hiermee voorkom je verwarring en onnodige discussies en breng je jezelf en anderen niet onnodig in gevaar.

Met sportieve groet en graag tot ziens bij NVC,

Bestuur NVC