• Corona protocol NVC

NVC neemt als richtlijn het Corona protocol, zoals dit voor de sport is opgesteld door het NOC NSF. Het NOC NSF is een Nederlandse sportorganisatie en hierbij is ook de KNVB als Bond aangesloten. Klik hier voor meer informatie over het NOC NSF. Klik hier voor Corona informatie vanuit de KNVB. Klik hier voor het gehele Corona protocol van het NOC NSF. Deze geldt als richtlijn voor NVC.

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

Allereerst dienen de hygiƫneregels van het RIVM gevolgd te worden.

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
    • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
    • Vermijd drukte.
    • Was vaak je handen
    • Draag een mondkapje daar waar dit verplicht is of noodzakelijk wordt geacht.

Hieronder geven we een beknopt overzicht van onderdelen van het protocol die van toepassing zijn op de dagelijkse gang van zaken bij NVC.

Met ingang van 15 januari is het voor iedereen mogelijk om te trainen en onderlinge wedstrijden te spelen op de club, zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip.

• De kantine is niet open.
    • Kleedkamers mogen open, op vertoon van een coronatoegangsbewijs (CTB) door sporters van 18 jaar en ouder. Daarnaast dient in de kleedkamer een mondkapje te worden gedragen door sporters van 13 jaar en ouder.
    • Publiek is niet welkom bij trainingen en/of onderlinge wedstrijden.

Vervolg competitie
    Dinsdag 25 januari is er weer een nieuwe persconferentie. Voor het vervolg van de competitie zet de KNVB nu in op het weekend van 29 en 30 januari. Dit betekent dat alle competitie- en bekerwedstrijden tot en met 28 januari voor NVC teams vervallen. Na de persconferentie van de 25e horen we van de KNVB meer over het verdere verloop van de competitie.

Wij vertrouwen op een ieders medewerking en gezond verstand om zodoende jezelf en een ander veilig te houden en door naleving van de Corona regels de kans op besmetting tot een absoluut minimum te beperken. Heb en toon begrip voor elkaar en help elkaar door deze periode heen door rekening met elkaar te houden.

Met sportieve groet en graag tot ziens bij NVC,

Bestuur NVC