• Regiocup bij NVC, lees de informatie s.v.p. goed door.

Dankzij de versoepelingen van de Corona-maatregelen zijn we op zaterdag 5 juni gestart met de KNVB Regiocup voor de jeugd! We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. En dat is natuurlijk waar we het meeste plezier aan beleven!

Speeldagen: 5, 12, 19 en 26 juni. Het programma staat op de website en in jouw Voetbal.nl-app.

Deelnemende teams: JO8-1, JO9-1, JO9-2, JO9-3, JO11-1, JO11-2, JO12-1, JO13-1, JO14-2, JO15-1, JO15-2, JO16-1, JO16-2, JO16-3 en de JO18-1.

Helaas kan de Regiocup niet doorgaan voor de O19. De versoepelingen gelden t/m de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar).

Corona-regels bij NVC :

• Toeschouwers mogen vanaf zaterdag 26 juni weer komen kijken. Dat is goed nieuws! Wel allemaal nog 1,5 meter afstand van elkaar houden. Voor jouw en onze veiligheid.
    • De kantine en het terras zijn weer open, Corona-regels blijven van toepassing. Volg vooral de aanwijzingen van de NVC vrijwilligers. Zij doen het voor jullie en onze bescherming. Alvast hartelijk bedankt!
    • Kleedkamers en douches zijn helaas nog tot nader order gesloten. De toiletten in de kantine zijn geopend. We vragen de teams daarom in tenue naar de club te komen!

Rest ons iedereen van harte welkom te heten na zo'n lange tijd en de teams veel spelplezier te wensen!

Heel veel plezier iedereen!