• Nieuwe ingang

 • Data en Tijden FC Utrecht Voetbalschool Bekend

  De FC Utrecht Voetbalschool op het complex van Sv-NVC in Naarden is voor alle kinderen, meiden en jongens van 7 tot en met 15 jaar, die extra gemotiveerd zijn hun voetbal skills verder te ontwikkelen. Bij de FC Utrecht Voetbalschool wordt getraind volgens een programma van de FC Utrecht Academie onder leiding van een jeugdtrainer van de FC Utrecht Academie. In kleine groepen wordt wekelijks een intensieve training afgewerkt. In kleine groepen zijn de trainers in staat om de voetballers beter te begeleiden.

  Succesvolle FC Utrecht Voetbaldag

  De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau om het voor alle deelnemers uitdagend te laten zijn. De intensieve training maken de spelers natuurlijk technisch, tactisch en fysiek beter, maar er wordt zeker ook gewerkt aan het mentale en sociale vlak.

  • Laat je zien aan de jeugdtrainers van de FC Utrecht Academie.
  • Wordt technisch, tactisch en fysiek beter, maar ook mentaal en sociaal.
  • Intensieve trainingen in kleine groepen ingedeeld op leeftijd en niveau.

  Data 5 maart, 19 maart, 2 april, 9 april, 16 april, 23 april, 30 april, 14 mei, 4 juni en 11 juni. Elke training start om 10:00 en zal om 11:30 afgelopen zijn

  FC Utrecht Voetbalschool tenue

  Bij zowel de FC Utrecht Voetbalschool als de FC Utrecht Elite Voetbalschool voetballen alle deelnemers in een prachtig FC Utrecht trainingstenue. Dit tenue is aan te schaffen tijdens het inschrijven voor € 30,-. Mocht dit tenue al in je bezit zijn, dan hoef je geen € 30,- extra te betalen. Het FC Utrecht trainingstenue is ook te gebruiken tijdens andere FC Utrecht Experience activiteiten.

  Kosten

  De voetbalschooltrainingen worden betaald per serie dus niet per losse training. Bied je kind deze unieke ervaring voor €150 per serie van 10 trainingen.

  Inschrijven

  Inschrijven kan hier: INSCHRIJVEN Let op: scroll naar beneden naar Voorjaar 2023 en selecteer locatie Naarden

  Vol = Vol