• Drie NVC-ers in finale NK 1-tegen-1

Konstantinos, Boet (beiden JO15-1) en Roel (JO13-1) hebben zich vandaag weten te kwalificeren voor de finale van De Masters, het Nederlands kampioenschap 1 tegen 1. Dit deden zij tijdens de football-scout dag die vandaag bij NVC werd gehouden.

Maar liefst 70 voetballers/-sters kwamen van heinde en ver op dit festijn af. Allemaal hopend op dat felbegeerde finaleplekje. Of om te worden gescout door een profclub natuurlijk. Zo waren vandaag o.a. Ajax en PSV aanwezig om al het talent op ons Sportpark te bewonderen. Of er daadwerkelijk een talent is opgevallen, weten we niet. Dat zal in een later stadium door de betreffende club rechtreeks met de speler/-ster worden besproken.

Naast topsport op het veld, was het overigens ook topsport in de kantine. Zeker toen toen alle 70 deelnemers/-sters (en hun aanhang!) de kantine bestormden voor de lunch. Via deze weg dan ook hartelijk dank aan Pjotr en Luc uit de JO19-1, Mees en Sem uit de JO17-1 en voetbalmoeder Rachel voor alle hulp in het heetst van de strijd. Mede dank zij jullie - en natuurlijk barhoofd Marc en onze trouwe vrijwilligers Ruud en Elly - hebben we alle bezoekers een mooie dag kunnen bezorgen.

We feliciteren Tinos, Boet en Roel in ieder geval van harte met hun finaleplek en wensen hen veel succes in juni tijds De Masters in het stadion van FC Volendam.