• Nieuwe ingang

 • Eerste punt voor de JO15/2

  Zaterdag 14/9, een mooie combinatie van getallen voor de echte voetballiefhebber. Tijd voor het eerste succes voor de mannen van Niels.

  Gelukkig werd de blessurepuzzel net op tijd opgelost en kon er 11 man sterk worden afgetrapt tegen het roemruchte Elinkwijk, club waar o.m. Van Basten, Vanenburg, Afellay en Beertje Kreijermaat hun eerste ballen trapten.

  Scoreverloop:

  1-0 Yorick
  1-1 Diego
  2-1 Sidney
  3-1 Daan (pingel)
  3-2 Diego
  3-3 Diego?
  4-3 Jack
  4-4 weer Diego, denk ik

  Prachtig zomers weertje en best aardig spel zo nu en dan, over en weer. Wanneer Elinkwijk regelmatig hun handige spelertjes voorin wisten te bereiken was daar bijna altijd de Naardense vesting om het gevaar te neutraliseren. Des te knap dat de Utrechters toch nog vier keer het net konden laten bollen. Aangezien de NVC-ers dit ook viermaal deden eindigde dit duel in een 4-4 gelijkspel, met aardig wat perspectief. In elk geval tegen mede-2006-ers ;-)

  De jongens zullen nog wat tijd nodig hebben om de automatismen in te laten slijten, maar dan zie ik ze zeker in staat om een goede reeks neer te zetten. Die in de Hoofdklasse echt niet alleen maar uit overwinningen hoeft te bestaan.

  Volgende week de eerste competitiekraker, uit tegen 's Graveland. Ze raken er klaar voor!

  BD