• Feestelijke uitreiking voetbalplaatjesboek

Vandaag werd - voorafgaand aan de wedstrijd van NVC 1 - het voetbalplaatjesboek uitgereikt. Een mooi bewaar- en spaaralbum voor onze leden. Een fantastisch initiatief van Plus Bos in Naarden en mede mogelijk gemaakt door de onvermoeibare dames van ons Vrouwen 1 team.

Het eerste exemplaar werd door voorzitter Rob Snijders uitgereikt aan James Leih en Albert van den Heerik, resp. het jongste en het oudstse lid van NVC.

Nog geen exemplaar?
    Heb jij nog geen gelegenheid gehad om je boek op te halen? Geen nood: zaterdag 10 november staat het team van Vrouwen 1 van 10.00 tot 12.00 bij NVC om de laatste exemplaren uit te reiken. Vergeet vooral niet om je flyer mee te nemen!

Start spaaractie
    Vanaf 11 november kan iedereen sparen voor de voetbalplaatjes bij Plus Bos op de Keverdijk. Vandaag kreeg iedereen bij het ophalen van zijn boek al een zakje voetbalplaatjes cadeau. En gelijk werd er - zowel door jong als oud - al druk geruild. Kortom, de actie is nu al zeer geslaagd.

Binnenkort volgt op deze site nog meer info over de actie. Houd de site dus in de gaten!