• Football-scout komt naar NVC

Droomt jouw zoon of dochter van een profvoetbalcarrière? Kom dan in de herfstvakantie naar NVC!

Op 21 oktober organiseert Football-scout.nl in samenwerking met NVC een talentendag voor spelers/-sters uit de geboortejaren 2012 t/m 2003.

Tijdens deze dag kunnen de spelers/-sters zich kwalificeren voor de landelijke finale van het Nederlands kampioenschap 1 tegen 1. Deze finale vindt, net als afgelopen jaren, plaats in juni in het FC Volendam stadion.

Naast de 1 tegen 1 wedstrijden wordt tijdens de talentdag ook aandacht besteed aan 4 tegen 4 en grotere partijvormen.

Dit alles vindt plaats onder het toeziend oog van scouts van diverse profclubs. Zo waren vorig jaar o.a. scouts aanwezigvan FC Utrecht, PSV en Ajax.

Ook keepers zijn van harte welkom om zich aan te melden. Zij zullen een aparte training krijgen.

Deelname kost €35,-

Kortom, een leuke voetbaldag voor elke niveau!

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op: www.football-scout.nl