• Frank Spermon komend seizoen trainer zaterdag 1

    In de Bijzondere ALV is besloten om vanaf komend seizoen met ons eerste elftal op zaterdag in plaats van zondag uit te komen. In het kader daarvan heeft het Bestuur overeenstemming bereikt met Frank Spermon om trainer van de zaterdagselectie te worden. Frank is een bekende voetballer en trainer in de regio en heeft zijn sporen verdiend bij o.a. Victoria, Huizen, SDO en BFC en komt nu over van De Vecht. Voorzitter Rob Snijders: "Frank kwam als de ideale kandidaat naar voren in onze gesprekken met de technische commissie. Hij is een voetbaldier uit Naarden/Bussum, heeft de juiste diploma’s en veel trainerservaring, hij heeft oog voor de uitdagingen waar NVC op dit moment voor staat en hij wil graag meebouwen aan een succesvolle, stabiele en zaterdagselectie waar prestatie en plezier hand in hand gaan. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Frank NVC weer D’r op gaan krijgen."

    Frank zelf voegt daaraan aan toe: "Ik ben oprecht blij met het vertrouwen dat NVC mij geeft. In korte tijd heb ik gemerkt dat NVC een warme club is, waar ik me zeer zeker thuis ga voelen. Ik ga er dan ook vol voor met een ieder die NVC een warm hart toedraagt. Mijn sleutelbegrippen zijn: samenhorigheid, leergierigheid, gezelligheid en prestatie. Ik wil komend seizoen gaan werken met een jonge, gretige en ambitieuze groep. Waar uiteraard ook ruimte is voor meer ervaren spelers. Spelers die op het 4e klasse niveau willen acteren, die een gezonde ambitie én oog voor het teambelang hebben, zijn bij mij en bij NVC altijd van harte welkom."