• Frank van den Bosch (O19-1) geselecteerd voor landelijk team Jonger Oranje

Dat Frank van den Bosch (O19-1) goed kon voetballen dat wisten wij bij SV-NVC natuurlijk al, maar tegenwoordig is dit in het hele land bekend. Frank is namelijk geslecteerd voor het landelijke O19 team van Jonger Oranje!

Frank heeft zich daarvoor eerst weten te plaatsen voor de regio. Deze selectie werd in 9 verschillende regio’s gehouden waar elke keer ongeveer 100 spelers aan mee deden. De geselecteerde regioteams speelden op 22 juni tijdens de finaledag een onderling toernooi. Uit deze 9 teams werd vervolgens een landelijk team samengesteld van 14 spelers en 2 keepers.

Onze Frank is de enige uit de hele regio die het gelukt is om dit landelijke team te halen. Wij willen als NVC Frank van harte feliciteren met deze knappe prestatie!

Het geselecteerde team speelt op een nog nader te bepaalde datum een wedstrijd tegen een BVO. Tijdens deze wedstrijd zijn - net zoals bij de eerdere selectierondes - scouts van alle grote clubs in Nederland aanwezig zijn om de spelers te beoordelen.