• Nieuwe ingang

 • Free4Ever

  1)  Wat verbindt uw bedrijf met NVC?
  In veel gevallen hebben voetballers een passie voor dat ‘spelletje’. Ik uiteraard ook. De meeste mensen hebben geen tijd of geld om zo vaak en zo veel als ze willen met hun passie bezig te zijn. Misschien wel meerdere passies.
  Ik wil NVC’ers de mogelijkheid bieden om daarnaartoe te werken. Ofwel, inkomen en tijd genereren om het optimale uit het leven halen!

  2)  Welk(e) doel(en) streeft u na met het sponsoren van NVC?
  Meer bekendheid creëren voor mijn manier van werken en aan NVC een bijdrage leveren om goede voetbalomstandigheden te scheppen voor de leden.

  3)  Kunt u kort iets over uw bedrijf vertellen?
  Ik laat mensen zien hoe ze onafhankelijk van ‘traditionele’ werkgevers een geheel eigen en zelfs bovengemiddeld inkomen kunnen genereren. Dat gaat veel over coachen en gecoacht worden, persoonlijke ontwikkeling en groei.

  Samenwerking met een enthousiast en positief team van mensen die mooie doelen nastreven. Met mensen die interesse hebben in een andere manier van werken ga ik in gesprek om te kijken hoe ik hen kan helpen om hun doelen te bereiken. Anders werken, Mooier leven!

  En dat allemaal zonder verplichtingen of dure investeringen. Wél met hele mooie producten die je ook in de sport weer kunt gebruiken.

  4)  Wat is uw favoriete Nederlandse profclub? En internationaal?
  Van oudsher heb ik een voorkeur voor Ajax, maar in de loop der jaren kijk ik vooral graag naar goed en aantrekkelijk voetbal, ook als dat een andere club is. Internationaal kom je dan ook vaak terecht bij Barcelona, maar ik kan ook van Bayern München genieten.

  5)  Welke andere sporten hebben uw aandacht?
  Skiën en tennissen zijn ook fantastische sporten.

  6)  Heeft u een leuke aanbieding voor de leden van NVC?
  Ja, in zekere zin, een nieuwe toekomst voor mensen die het anders willen, maar tot nu toe misschien niet weten hoe. Ik bied aan die mogelijkheid samen te bekijken.

  7)  Heeft u als ondernemer of voetballiefhebber nog tips voor NVC?
  Vele handen maken licht werk. Dus, blijf vooral zorgen voor zo veel mogelijk vrijwilligers om alle taken binnen een vereniging te kunnen blijven uitvoeren, waardoor alle leden graag naar de vereniging blijven komen.

  8)  Welke vraag zijn we u vergeten te stellen?
  Wat doe je om je jong van lichaam en geest te (blijven) voelen?

  www.free4ever.nu