• G-voetbal Oranjefestival bij NVC succesvol

  Tijdens ons jubileumjaar heeft NVC G-voetbal zaterdag 11 juni een super leuk voetbalevenement dankzij de KNVB, Fonds Gehandicaptensport en ING mogen organiseren.
   
  Via een speciaal platform van de KNVB konden geïnteresseerden zich inschrijven voor het G-Oranjefestival om zo NVC G-voetbal te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hun was.
  Bestaande leden, maar ook vriendjes/klasgenootjes en andere geïnteresseerden die in het reguliere voetbal niet mee kunnen komen konden hieraan meedoen.
   
  Verdeeld over 4 groepen hebben maar liefst 50 kinderen en jongvolwassenen in unieke Oranje hesjes deelgenomen aan de activiteiten. Zo was er een superleuk parcours voor de jongste deelnemers, een opblaasveld met cube-goals waar in alle 5 de kanten gescoord kon worden en een snelheidsmeter. Voor de twee jongvolwassenen teams was er een reguliere training en ook zij konden hun schotkracht gemeten met de snelheidsmeter.
   
  De middag werd afgesloten met een versnapering voor alle deelnemers en de jongste deelnemers kregen een Oranjefestival diploma.

  Bedankt: @KNVB #alsoranje, Fondsgehandicaptensport, ING

  Oranjefestival gemist, maar wil je een keertje met ons meetrainen?

  Dat kan, via g-voetbal@sv-nvc.nl

  G-voetbal bij sv NVC, voetbal is voor iedereen
  en op deze wijze staat niemand buitenspel