• G-voetballer Mike steelt harten tijdens Nederland – Frankrijk

Drieëntwintig kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking stalen tijdens de UEFA Nations League wedstrijd Nederland-Frankrijk de show. Voor het eerst gingen G-voetballers bij een wedstrijd van het Nederlands elftal aan de hand van de spelers mee het veld op. In een uitverkochte Kuip werden zij toegejuicht door 47.000 toeschouwers. Ruim 560 kinderen schreven zich in. Onze eigen Mike Timmers was één van de gelukkigen. OP 16 november liep hij aan de hand van één van de spelers het veld op als een echte held. Samen met het Nederlands elftal zong hij het Wilhelmus, een moment om nooit te vergeten.

Trots

Bij elke thuiswedstrijd van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen mogen ING Oranjevriendjes aan de hand van de voetballers mee het veld op voordat de wedstrijd start. NVC was ongelofelijk trots op Mike toen hij live op televisie het veld opliep. Vol enthousiasme is hij het avontuur aangegaan. Het was natuurlijk heel spannend om samen met de beste voetballers van Nederland en Frankrijk te wachten in de spelerstunnel en met hen de voetbalwedstrijd te openen. Maar hij heeft het geweldig gedaan.