• Gezocht: teamleden zaterdagselectie

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe uitdaging voor volgend seizoen? Bij NVC Naarden zijn we nog op zoek naar (eeuwige) talenten om onze zaterdagselectie te versterken. Bij een vereniging, die weer volop in bloei staat. Een vereniging waar naast prestatie ook plezier voorop staat.

Onze zaterdagselectie bestaat op dit moment nog uit een eerste elftal, maar we zouden ook graag een tweede team samenstellen. Beide teams zullen trainen op zowel dinsdag als donderdag en spelen hun wedstrijden op zaterdag.

Voor elke selectiespeler worden prima faciliteiten geregeld. We proberen elke maand een activiteit te organiseren en gaan elk jaar op trainingskamp.

Heb je interesse? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor een kennismakingsgesprek. Dit zal vanwege de huidige situatie telefonisch of via facetime gebeuren.

Je kunt ons bereiken via: spermon@t-mobilethuis.nl of 06-55699101

Frank Spermon & Marcel Mijwaart