• Herosult

  1)    Wat verbindt uw bedrijf met NVC?
  Sinds de f-pupillen ben ik onafgebroken en met veel plezier lid bij NVC. Ook mijn zoon Max speelt momenteel in de jeugd bij NVC.

  2)    Welk(e) doel(en) streeft u na met het sponsoren van NVC?
  De bijdrage als sponsor was generiek ter ondersteuning van NVC bedoeld. Er is geen bijzonder doel vastgesteld omdat wij voornamelijk bij woningcorporaties en waterschappen door het hele land heen werken. Als deze actie bijdraagt aan onze naamsbekendheid dan is dit mooi meegenomen.

  3)    Kunt u kort iets over uw bedrijf vertellen?
  Herosult is een kleinschalig specialistisch adviesbureau dat hoogwaardige consultancy levert op het snijvlak van bedrijfsprocessen en ICT.

  4)    Wat is uw favoriete Nederlandse profclub? En internationaal?
  Ik heb een lichte voorkeur voor Ajax, maar vind de Nederlandse competitie in het algemeen erg leuk en spannend. Het wordt alleen wel tijd dat we Europees en met het Nederlands Elftal weer goed gaan aanhaken. Eindtoernooien zonder ons land erbij vind ik vrij saai. Qua internationale clubs kom ik bij Barcelona en Bayern München uit.

  5)    Welke andere sporten hebben uw aandacht?
  Wielrennen is ook een grote hobby. Zowel om te kijken als ook om zelf te beoefenen. Door de combinatie van leeftijd en blessures is de (volledige) overstap naar het wielrennen zeer nabij. Natuurlijk blijf ik dan wel als niet-spelend lid aan NVC verbonden. Ik ga voor het 50-jarig lidmaatschap 😊!

  6)    Heeft u een leuke aanbieding voor de leden van NVC?
  We werken niet zoveel in de buurt van Naarden. Voor ambitieuze HBO- of WO-studenten hebben we soms wel erg leuke stageopdrachten beschikbaar.

  7)    Heeft u als ondernemer of voetballiefhebber nog tips voor NVC?
  Ik heb een sterke voorkeur voor regionale en zelf opgeleide spelers in de selectie elftallen van NVC.

  8)    Welke vraag zijn we u vergeten te stellen?
  Ik wil tot slot nog een compliment uitdelen aan de vrijwilligers die hard werken om het voetballen bij NVC mogelijk en ook plezierig te maken. De laatste 4 jaar ben ik leider bij een jeugdelftal geweest en heb ik weer van dichtbij meegemaakt hoe lastig het soms kan zijn om zaken te organiseren. Lid zijn van een vereniging brengt ook verplichtingen met zich mee, ook voor ouders.