• Het is een beetje stoffig in de kantineā€¦.

In samenwerking met de aannemer van de Gemeente is onze eigen onderhoudploeg flink bezig om de nieuwe uitgang op de kantine aan te sluiten. Dat betekent afbreken en weer opbouwen. En dat geeft veel stof.

Vandaar dat onze kantine er deze weken wat stoffiger bij ligt dan gebruikelijk. Met hulp van Elly Steen en Rob Snoek proberen we voor het weekend de zaak zo schoon mogelijk op te leveren, maar we vragen je begrip als het wellicht niet allemaal spic en span is. We zijn hard aan het werk om er iets moois van te maken.

Jan, Rob, Karel, Janus, Piet en alle andere vrijwilligers die dit mogelijk maken, dank voor jullie inzet! Op 25 januari na de wedstrijd NVC 1 - Zeist 1 zullen we het terras en de nieuwe toegang feestelijk openen. Iedereen is van harte welkom!