• Het leukste teamuitje van seizoen 2018/2019 komt eraan!

Op zondagmiddag 9 december, speelt FC Utrecht thuis tegen Heracles Almelo! Bij deze spannende Eredivisiewedstrijd kunnen de leden van sv-NVC tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. Dat is één van de voordelen die je hebt als lid van RAC-club NVC!

Profiteer met z'n allen!
    Leden (maar ook partners, familieleden en vrienden; noem maar op!) tot 16 jaar kunnen voor de wedstrijd FC Utrecht - Heracles Almelo voor €7,50 een kaartje kopen. Voor volwassenen geldt het bijzondere tarief van €12,50. Maar ook NVC profiteert mee, want per verkocht kaartje wordt door FC Utrecht €2,50 gestort in de clubkas van NVC.

Kaarten bestellen
    Het bestellen van de kaarten gaat eenvoudig en snel via www.fcutrecht.nl/nvc

Nog even in het kort

• FC Utrecht - Heracles Almelo, 9 december om 12.15 uur in Stadion Galgenwaard.
    • Kaarten te koop voor leden van NVC voor €7,50 (tot 16 jaar) en €12,50 (volwassenen). Per gekocht kaartje gaat er €2,50 in de clubkas van N.V.C. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten.

Tot ziens in Stadion Galgenwaard op zondag 9 december!

December-tip
    Een mooi cadeau om aan Sinterklaas te vragen!