• [UPDATE] Hoe gaat het eigenlijk met onze KNVB meiden?

  Heel goed kunnen we wel stellen. Een korte update:

  Justine (JO17-1) zit wederom bij de selectie van bondscoach Robert de Pauw. Vandaag speelt ze met het nationale O17 team een oefeninterland in en tegen België. Klik hier voor meer info.

  Sophie (JO14-1) heeft in december gehoord dat ze definitief bij de selectie zit voor het district MO14 West. Tevens is ze nog in de race voor een plek voor het landelijke MO14 team. Hiervoor heeft ze reeds één toernooi gespeeld tegen de districten Noord/Oost en Zuid. Het tweede toernooi vindt plaats op 13 februari. Daarna krijgt ze te horen of ze door is naar de volgende selectieronde op 20 februari. Het worden dus spannende tijden voor Sophie.

  Lieve (JO13-2007-1) was al eerder geselecteerd voor het regionale KNVB team MO12 Utrecht. Afgelopen zondag mocht zij met haar team in Boskoop een toernooi spelen tegen de andere regio's.

  • [UPDATE] Lieve heeft het zondag zo goed gedaan tijdens het onderlinge toernooi, dat ze zich mag melden voor MO12 Overstijgend. Dat zijn de beste meiden uit de regionale teams van Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. Gefeliciteerd Lieve!

  Juliette (JO13-2007-1) wist zich in het begin van het seizoen niet te plaatsen voor het regioteam MO12 Utrecht. Dinsdag 29 januari mocht zij echter in de herkansing en dat deed ze niet onverdienstelijk. Een dag later hoorde ze dat ook zij nu deel uitmaakt van de MO12 Utrecht selectie. In Boskoop kreeg ze zondag dan ook gelijk de vuurdoop met haar allereerste KNVB toernooi.

 •