• Indelingen NVC Jeugdteams 2021-2022

De indelingen zijn met de grootste zorgvuldigheid gemaakt. Uitgangspunt blijft dat iedereen zoveel mogelijk op zijn niveau kan voetballen. Voor enkele teams zijn wij nog op zoek naar een trainer en/of coach. Elk team heeft een teammanager nodig, die de administratieve zaken rondom het team regelt. Vrijwilligers kunnen zich hiervoor aanmelden bij de coördinator van de betreffende leeftijdscategorie (en zij zijn ook het aanspreekpunt voor de coördinator gedurende komend seizoen). Aan de coördinatoren kunnen ook vragen worden gesteld over de teamindelingen.

De indelingen hebben in die zin een voorlopig karakter, dat er wellicht nog nieuwe leden bij komen. We doen ons best om de indelingen op de website van NVC up-to-date te houden.

Klik hier voor de teamindelingen:
    O8-O10
    O11-O13
    O14-O15
    O16-O18

De coördinatoren in het seizoen 2021/2022 zijn:

O8-O10:      Arjan Kuiper (jo8-10@sv-nvc.nl);
    O11-O13:    Arnoud Meester (jo11-13@sv-nvc.nl);
    O14-O15:    Arnold Overhaart (jo14-15@nvc.nl);
    O16-O19:    Ernst-Paul Pandelitschka (jo16-19@sv-nvc.nl).

De trainingen zullen starten in de week van 23 augustus 2021 of zoveel eerder als de betreffende trainer dit afstemt met zijn team. De eerste bekerwedstrijden zijn gepland op zaterdag 4 september 2021. Het exacte programma is t.z.t. te raadplegen op voetbal.nl.

Over de uitgifte van de teamtassen (met de nieuwe kleding!) en het trainingsschema volgt nog nadere informatie.

Met sportieve groeten,

namens de Jeugdcommissie & Trainers