• Inschrijving Mix-up toernooi geopend!

Op zaterdag 22 juni as is het Mix-up toernooi, waarmee de pupillen van NVC het seizoen afsluiten! En natuurlijk is er ook weer een wedstrijd tegen de moeders. Tijdens dit interne toernooi worden de spelers en speelsters van alle leeftijden door elkaar gemixt in de verschillende teams. De Arena-voetballers spelen hun eigen onderlinge Mix-up toernooi, maar dienen zich ook in te schrijven.

Dus speel jij in de Arena, de JO8, JO9, JO10, JO11, JO12 of JO13? Of ben je moeder van een speler en wil je weleens een wedstrijd tegen je zoon/dochter spelen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Dit kan tot uiterlijk woensdag 19 juni 16.00 uur. De teams worden uiteraard zo snel mogelijk daarna bekend gemaakt aan de spelers/ouders, zodat iedereen weet welk kleur shirt hij/zij aan moet.

Oproep
    Voetbal is vriendschap. Dus wil je aan een vriendje of vriendinnetje laten zien hoe leuk voetbal is? Kom dan vooral samen naar het toernooi en speel allemaal mee! Want lid of geen lid, bij NVC is iedereen welkom!

Gezocht
    Om het toernooi tot een succes te maken hebben we ook de hulp nodig van de ouders. Wedstrijden kunnen alleen doorgang vinden op het moment dat er scheidsrechters en leiders van de desbetreffende inschrijvingen beschikbaar zijn. Niet alleen in de ochtend, maar ook in de middag!

• Inschrijfformulier Mix-up toernooi