• JO11-1, 25nov17: Magere overwinning na een saaie wedstrijd 2-1 (1-0).

Het begon vandaag zo veelbelovend. Terwijl de verslaggever nog op de fiets zat werd het eerste doelpunt al over de groepsapp verstuurd. Het was Lama die in de derde minuut een voorzet gaf die door een Huizen verdediger in het doel werd gewerkt. NVC had het betere van het spel en er werd aardig gecombineerd. Jenne kreeg een schotkans maar de bal ging over het doel heen. Toen Teun in het veld kwam leverde dat meer druk op vanuit het middenveld.
    In het begin van de tweede helft was het Jimmy die op rechts goed doorzette en een harde voorzet gaf. Yannick raakte de bal met zijn lichaam en dat was voldoende om de bal over de doellijn te krijgen (2-0). Een verre uittrap van Danae kwam bij Yannick die vrij door kon lopen. Niet zelfzuchtig speelde hij af op Jimmy, die omspeelde de keeper en schoot op doel. Een teruggekomen verdediger kopte de bal knap weg. Verder zagen we nog een afgemeten pass van Menno op Yannick die snel doorspeelde op Lama. Het schot van Lama ging helaas over. Verder liet NVC bar weinig zien. Heel veel passjes kwamen niet aan. Huizen werd gevaarlijker maar was ook niet scherp in de afronding. Toch zag je het aankomen dat Huizen zou gaan scoren. Eerst was het nog Duncan die een hoge bal tussen twee aanvallers kon wegwerken voordat ze gevaarlijk werden. Maar toen kwam de bal in de kluts en was het Huizen dat de aansluitingstreffer scoorde (2-1). NVC liet nu helemaal niets meer zien. Een speler van Huizen liep Duncan omver en mocht verder van de scheidsrechter. Hij gaf een goede voorzet maar gelukkig was Juliƫtte zoals gewoonlijk zeer alert en voorkwam de gelijkmaker. Even later was het Danae die op de bal dook die daardoor net voor de lijn werd tegengehouden. Daarna volgden nog wat schaarse momenten van NVC. Jimmy kon alleen op de keeper afgaan maar speelde de bal net te ver voor zich uit en weg was de kans. Teun speelde Jimmy nog een keer goed aan maar zijn schot ging over. Quinten overzag het spel en speelde de vrijstaande Menno aan. Ook zijn schot ging over.
    Het publiek was blij dat de scheidsrechter affloot. Op zich een verdienste, slecht spelen en toch winnen! Volgende week tegen koploper SDO moet het veel beter maar heeft de verslaggever er ook alle vertrouwen in dat het veel beter zal gaan. Als de jongens net zo goed spelen als tegen het ongeslagen Amstelveen (dat ook heeft gewonnen van SDO), dan wordt dat weer een mooie wedstrijd.