• JO17-1 speelt tegen Champions league tegenstander van Ajax

Na de topwedstrijd tegen Almere City 17-1 van vorige week die eindigde in een mooie 3-3, hebben de spelers van de JO17-1 alweer een volgende topper op de agenda staan. Misschien zelfs wel eentje van een nog hoger niveau.

Want waar Ajax het op 27 november opneemt tegen AEK Athene, is het dat kleine NVC dat de O16-1 van ditzelfde AEK Athene  op bezoek krijgt.

Onder begeleiding van Antonio Siontis is AEK O16-1 aankomend weekend op trainingskamp in Nederland. Op zondag 2 december zullen zij van 9:30 tot 11:00 uur een trainng krijgen op veld 1.

Daarna zullen zij op dezelfde dag om 18:30 uur een wedstrijd spelen tegen de JO17-1 van NVC. Ter voorbereiding op de wedstrijden die AEK Athene later deze week nog gaat spelen tegen Feyenoord en Almere City.

NVC JO17-1, kan de nodige steun gebruiken tijdens deze wedstrijd. Dus zin om een mooie internationale wedstrijd te zien? Kom dan vooral even kijken!

Tot zondag 2 december 18:30 uur!