• Kapsalon Fresh trotse sponsor Man Of The Match NVC 1

Dit seizoen wordt tijdens alle thuiswedstrijden van het eerste elftal een Man of the Match uitgeroepen. Hoofdtrainer Frank Spermon is trots dat Kapsalon Fresh uit Bussum het dit seizoen de Man of the Match sponsort. Deze week kwamen eigenaar Burak Bican en Frank Spermon dit met elkaar overeen.

De uitreiking van de prijs gebeurt tijdens de 3e helft in de kantine. De man of the match wordt in het zonnetje gezet en ontvangt een tegoedbon voor een knipbeurt van 1 persoon bij Fresh.

De eerste Fresh Man of the Match wordt uitgeroepen op zaterdag 21 september na afloop van de wedstrijd: NVC  1 – Wasmeer 1

Over de sponsor
    Kapsalon Fresh de enige traditionele Turkse kapperzaak van Bussum. Voor eigenaar Burak Bican is een jongensdroom uitgekomen op zijn 25e. Na de middelbare school heeft hij de kappersopleiding op het ROC gevolgd en is voor verschillende kappers gaan werken om ervaring op te doen. Bij Kapsalon Fresh in Bussum wordt op de traditionele Turkse manier gewerkt. Bij een Turkse kapper kom je niet alleen om je haar te laten knippen. Maar zoveel meer, en laat je op deze unieke wijze behandelen. In de winkel verkoopt men ook verschillende aftershave’s, zodat de klant met een lekkere geur de winkel verlaat. U kunt zonder afspraak gewoon even binnenlopen de koffie staat altijd klaar.

Kortom, voldoende redenen om onze trotse sponsor een keer te komen bezoeken. Het adres is Landstraat 29 A in Bussum.
    www.kapsalonfresh.nl/